Spor Ayakkabı, Giyim ve Aksesuar

28 inç Peluş Kalınlaşmış Sıcak legging Kadın Spor Tayt Yüksek Belli Pantolon Spor Karın Kontrol Squat Geçirmez Esneklik Tayt

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺580.88

Normal fiyat: ₺1 161.58

Renk
sku:
  • i167636
Tanım

Ürün Açıklaması

Değerli müşterimiz.mağazamızda alışverişe hoş geldiniz, harika bir hayatınız var.

İpuçları: 1.Biz teklif droshipping ve toptan veya satış ajan sevice, Tüm ürünler Asya versiyonu boyut grafik.Müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

2.Bu dükkan varsayılan tüm ürünler olmadan, biz teklif baskılar sevice, ADEDI fazla 30 adet.İşin karmaşıklığı nedeniyle, ek ücret,iade edilmeyen, değiştirilemeyen ürünleri yazdırır.

3.Biz sırayla gemi.Siparişe karşılık gelen ürünün rengi stokta yoksa, fabrika personeli benzer bir renk veya başka renkler gönderecektir, lütfen anlayın, teşekkür ederim!

Herhangi bir sorunuz varsa,ürünlerimizi desteklediğiniz için teşekkür ederiz.müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.Sıcak İpucu

1. Damla nakliye yapabilir misin?

malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve hakkımızda bilgi bırakmayız.Ama bize bir not bırakmalısınız, lütfen makbuzları dahil etmeyin.Bu Damla Nakliye için!ve sonra biz parsel göndermek için isteğinize göre.

2. Satın alma koruma süresi dolduğunda ne yapabilirim?

Satın alma koruma süreniz tükeniyorsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin, o zaman uzatmanıza yardımcı olabiliriz it.So parseliniz tarafından korunuyor

Ödeme

1.Paypal, Emanet, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro banka kartı, WebMoney, banka havalesi, kredi kartı ve ödeme yapabileceğiniz herhangi birini kabul ediyoruz .

2. Emanet sizin için en iyi güvenli ödeme.

3. Ödeme ile ilgili hala herhangi bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Sevkiyat

1. Sistem alıcıların ödemesini onayladıktan sonra öğeleri 3-5 gün içinde göndereceğiz.

2. Alıcılar, herhangi bir nedenle alıcıların malları aldıktan sonraki 15 gün içinde malları iade ederse, alıcılara geri ödeme yapacağız.Ancak, alıcılar iade nakliye navlunu taşımalı ve iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.

3. Öğeler standart nakliye, çin Post kayıtlı hava posta, ePacket ile sevk edilir, 15 ila 35 iş günü içinde ülkelerin çoğuna ulaşır.Teslim süresi hedefe ve diğer faktörlere bağlıdır, 60 iş günü kadar sürebilir.

4. Öğeyi daha hızlı almak istiyorsanız, ek navlun ödemek için lütfen bizimle iletişime geçin, size aşağıdaki daha hızlı ve daha ucuz nakliye yollarını sunabiliriz: DHL, EMS, Fedex.Bu yollarla, öğeyi yaklaşık 5-7 iş günü içinde alabilirsiniz.

Lütfen uyarı: Çünkü customes ve hava, belki bazen biraz zaman gecikme olacak, ama biz sizin için için teslim süresini uzatacaktır

Etiketler: spor tayt kadın, sportbra kadın yoga, alo yoga'nın, Yoga, tayt yukarı itin

Ürün özellikleri

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Tayt, naylon
Spor Türü Yoga
Kapatma Tipi Elastik Bel
CN Zhejiang
Öğe Türü Tam Boy
Kumaş Türü Çuha
Pantolon Uzunluğu Ayak bileği Uzunlukta Pantolon
Uydurmak Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
Model Numarası jiarong'un
Bölüm Adı kadınlar
Cinsiyet kadınlar
Marka Adı SDFHSFH

2 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2023-01-06

    bunlar aliexpress'ten aldığım en sevdiğim tozluklar. 180 cm boyundayım ve bana mükemmel uyuyorlar. tüplü dalgıç malzemesi gibi neopren gibi hissediyorlar ama iyi bir şekilde. ciltte gerçekten yumuşak ve içi yumuşacık

  2. Anonymous 2022-12-19

    Bunlar mükemmel. Üzerimde çok uzunlar ama ince bir yapağı tabakası var ve kışa iyi gelecekler. Bugün bir çift daha alıyorum.

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler