Spor Ayakkabı, Giyim ve Aksesuar

HOMGAO Katı Seksi kadın Tek Parça Mayolar Karın Kontrol Mayo Push Up V Yaka Bodysuit Beachwear 2022 Yeni Mayo

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺313.10

Normal fiyat: ₺521.95

Renk
sku:
  • i234519
Tanım

Ürün Açıklaması

Model boyutu : Büstü: 95 cm Bel: 65 cm Kalça : 99 cm Boyutu: L

malzemeler: Pürüzsüz kumaş elastik, yumuşak ve rahattır, giymekten zevk almanızı sağlar.Yumuşak astar size ekstra koruma sağlar.

Tasarım: Ön ve arkadaki boyun çizgisi tasarımı, bu klasik mayoya biraz flört ve moda katıyor.Çıkarılabilir olmayan yastıklı ve ayarlanabilir spagetti kayışlar, tek parça mayoyu iyi sabitleyebilir, size daha fazla destek verebilir ve oynarken sizi daha rahatlatabilir.

Özellik: Belin dantelli tasarımı, şık olmanın yanı sıra size biraz kapsama alanı sağlar.Yüksek kesim tasarımı bacaklarınızın daha uzun görünmesini sağlar ve figürünüzü mükemmel şekilde gösterir.

Amaçlar: HOMGAO mayo yaz yüzme kıyafetleri için en iyisidir, plaj tatilleri sırasında sizi daha çekici hale getirir, havuzda yüzer, Hawaii'de balayı, seyir tatili vb.

En iyi hediye: Havuz partisi, sıcak yaz, yüzme, tropikal tatiller, balayı ve diğer günler için mükemmeldir.Sevdiğiniz anne, kız arkadaş veya bayanlar için en iyi hediyeler.

İÇERİK ve bakım

Tek Parça Karın Kontrol Push Up Mayo

30 santigrat derecenin altında yıkayın

Ağartıcı etmeyin

Kuru takla etmeyin

Ütü yapmayın

Kuru temizleme yapmayın

HOMGAO, bayanlara seksi bikini setleri, yüzme elbiseleri, tankiniler, büyük beden mayolar vb.Gibi farklı tarzlarda mayo sağlama konusunda uzmanlaşmış uluslararası bir çevrimiçi perakendecidir.Özel olarak tasarlanmış mayolarımız kendinizi daha güvende ve çekici hissetmenizi sağlayacaktır.HOMGAO ekibi, mükemmel kaliteye dayalı mükemmel hizmet sunarak müşterilerimize mükemmel alışveriş deneyimi sunmayı taahhüt eder.

S1: Neden birisi daha büyük olduğunu söyledi ,birisi geribildirimden küçük olduğunu söyledi ?

A: Farklı insanlar farklı vücut şekli var ,hatta iki kadın hem CupE ,ama onlar boyutu hakkında farklı duygu var ,hepimiz biliyoruz ,onlar kendi tarzı aynı bikini giydi .

S2: Parseli ne zaman göndereceksiniz ?

C: Ödemeniz kontrol edildikten sonra 3-5 iş günü içinde göndeririz.

Ve normalde 5-10 gün sonra izleyebilirsiniz .

S3: Siparişi iptal ettim, neden hala geri ödeme almıyorum ?

C: Sipariş iptal edildikten sonra ,Idemobilya.com.tr'in geri ödemeyi işleme koyması yaklaşık 3-7 iş günü sürer .

S4: Farklı boyut üst ve altları seçebilir miyim ?

C: Üzgünüm, bunu satamayız .

Q5: Damla nakliye bekliyoruz?

C: Damla nakliye ile ilgili olarak, gerekirse markamız ve fiyat etiketimiz olmadan doğrudan müşterilerinize paket gönderebiliriz.

Bizimle iletişime geçin:

E-postalarınızı mümkün olan en kısa sürede yanıtlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, ancak günlük gelen e-postaların yüksek hacmi ve saat dilimi farkı nedeniyle; e-postalarınızı hemen yanıtlayamayabiliriz.Lütfen yanıt vermemiz için 1-2 iş günü bekleyin.Bizden herhangi bir yanıt almazsanız, lütfen size daha iyi bir hizmet sunmak için posta kutunuzun tam boyuta ulaşmadığından emin olarak e-postanızı kontrol edin, lütfen işleme adil davranın.Geribildirim bizim hayatımızdır, lütfen bize herhangi bir sorunu çözme fırsatı verin.Nötr veya olumsuz bir geri bildirim bırakmadan önce sahip olabileceğiniz endişeleri ve hayal kırıklıklarını anlıyoruz, daha iyi bir çözüm elde etmek için lütfen bizimle iletişime geçin.Teşekkürler.Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Etiketler: zebra mayo, mayo kadın, Takım elbise, kadınlar için mayo, Mayolar

Ürün özellikleri

Marka Adı HOMGAO'NUN
Detaylar Katı Mayo
Kompozisyon %80 naylon, %20 Tayt
Özel Boyutlar S M L XL 2XL 3XL 4XL
Kaplama Tam Kapsama
Uydurmak Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
Kumaş yüksek streç
CN Zhejiang
Alt Tip Doğal
Model Numarası NERE78666
Yaka V yaka Mayo
Malzeme naylon, Tayt
Vücut Evet
Kaynak Anakara Çin
Cinsiyet kadınlar
Bölüm Adı kadınlar
Desen Türü Katı, Mayo oymak
Tarz Retro Seksi
Öğe Türü Bir Adet
Göğüs pedi Evet, kaldırılamaz
Spor Türü Yüzmek

3 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-07-19

    Mayo çok çabuk geldi! 10 Günden önce. Kalitesi mükemmel! XL bedenini aldı, göğüste daha fazla olduğu ortaya çıktı.

  2. Anonymous 2022-08-12

    84-65-90 cm parametrelerinde mayo ve M bedeninde 165 cm yükseklik biraz büyük oturdu, S beden ideal olurdu) ama bir kız arkadaşımı (90-60) aldım ve o mükemmel. Parametrelerimde muhtemelen alabilir ve S) büyüme mükemmel) Korsajda küçük bir itme var Kumaş yoğun, kaliteli, dikiş mükemmel) Belarus Cumhuriyeti'ne teslimat bir ay sürdü, parça tamamen izlendi

  3. Anonymous 2022-07-25

    Süslü kepçe boyunlu tek parça. Kase usztywiane güzel şekilli. Ayarlanabilir kayışlar için elbise. Malzeme elastik, rozciagliwy çok kaliteli. M beden parametreleri 88/68/92 175 cm, 57 kg giyiyorum.

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler