Spor Ayakkabı, Giyim ve Aksesuar

Çalışan Çanta Erkek Kadın Bel Çanta Kemer Çanta Spor Fanny Paketi Cep Telefonu Çanta Spor Çalışan Telefon Koşu Bisiklet Çanta Çalıştırmak

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺12.87

Normal fiyat: ₺24.43

Renk
sku:
  • i193381
Tanım

Ürün Açıklaması

Mermi Noktaları:

1、Rahat ve Su geçirmez: Yansıtıcı Egzersiz Çantası, hafif ve yumuşak, yüksek kaliteli amino kumaşlardan yapılmıştır ve egzersiz sırasında cep telefonlarınızı kuru tutabilen su geçirmez bir koşu çantasıdır.

2、Uyarlanabilir elastik bel kayışı: Yansıtıcı bel çantası elastik bir bel kayışı ile donatılmıştır ve 25 inç ila 43 inç arasında ayarlanabilir.Güçlü bir ayarlanabilir elastik kemer, geri tepmemesini sağlar.

3、Güvenli Fermuar ve Reflektör: Bel çantası nakit, kredi kartı, anahtar ve çakmak saklayabilir travelers.So değerli eşyalarınız iyi korunmuş ve güvenlidir.Reflektör tasarımı, gece veya sabah kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacaktır.

4、Açık hava aktivitelerinizin tadını çıkarın: Ayarlanabilir bel paketi zıplamaz ve yürürken, bisiklete binerken, fitness yaparken, spor eğitimi yaparken veya yoga yaparken ellerinizi serbest bırakmanıza izin vermez.

5、Özel kulaklık deliği Tasarımı: Su geçirmez bel çantası, çeşitli egzersiz türleri için uygun olan koşarken hoş müzik dinlemek için kullanılabilir.

Tanım:

Bel Çantası o kadar hafiftir ki, koyduğunuzda neredeyse hissedemezsiniz on.It yürüyüş, koşu, yürüyüş, bisiklet sürme ve diğer açık hava etkinlikleri için uygundur.

Özellikleri:

Spor paket tipi: rahat spor paketi

Boyutu: yaklaşık 22*9 cm / 3.54 * 8.66 inç

Çizgi doku: naylon

Renk: mavi, siyah

Uygulanabilir sahne: egzersiz

Fonksiyon: Depolama

Sertlik: Yumuşak

Çanta tipi: yatay kare

Açık yöntem: fermuar

Çantanın iç yapısı: fermuarlı cebi

Stil: eğlence

Ambalaj: 1 torba

Paketleme ist:

Koşu kemeri bel çantası*1

* Tüm öğeler ödeme temizlendikten sonra 2 iş günü içinde sevk edilecektir.• Tüm öğeler Post Posta yoluyla sevk edilecektir, normalde gelmesi 15-35 gün sürer.* Uluslararası nakliye, daha karmaşık nakliye prosedürleri gerektirir (her iki ülkenin gümrükleri, transit istasyonları vb.), tatiller, hava koşulları vb.Gibi birçok faktörden de etkilenecektir, bu nedenle öğelerinizin nihai varış noktasına ulaşması muhtemelen daha uzun zaman alacaktır.Bu konudaki anlayışınız için teşekkür ederiz.* İthalat vergileri, katma değer vergileri ve diğer masraflar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Ülke Teslim Süresi (Post Airmail Üzerinden)

Ödeme :

* Biz Alipay, Batı Birliği, TT, Banka Havalesi , QİWİ Cüzdan, WebMoney, tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.• Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır * Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

* Müşteri görüşleri bizim için çok önemlidir.• Kötü geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçmek için 1 dakika bırakın, sorunu olumlu bir şekilde çözeceğiz ve sizi memnun etmek için elimizden geleni yapacağız * Satın alma işleminizle ilgili herhangi bir sorun varsa.Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Çalışma saatlerimiz: - Pazartesiden cumaya 9: 00-18: 00 (GMT +8) - Cumartesiye 8:30-12:30 (GMT +8) ve ofisimiz pazar ve resmi tatillerde kapalıdır (Çin) Tatillerde geç cevap için özür dilerizgörevlerimiz:1. Doğu'dan size rekabetçi bir fiyata yüksek kaliteli mal ihraç etmek.2. İşini kurmak için müşterilerimizle çalışmak .3. Uluslararası alıcımızın karlılığını ve rekabet gücünü en üst düzeye çıkarmak.Lütfen hemen gelin ve bizi tekrar ziyaret edin!

Etiketler: Çantalılar, orman spor salonu, erkekler için spor çantaları, kadınlar için bel çantası, spor çantası, koşu çantası, Çantalı, paketler

Ürün özellikleri

Malzeme naylon
Bölüm Adı Üniseks
Cinsiyet Üniseks
Uygulama Konumu Bel
Marka Adı liilaimic'in
Model Numarası koşu çantası
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler