Spor Ayakkabı, Giyim ve Aksesuar

Kadın Derin V Fincan Gizlemek Geri Yağ Sutyen Shapewear Incorporated Tam Kapsama Push Up Şekillendirici Kaldırma Spor Sütyen Kadınlar İçin

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺287.92

Normal fiyat: ₺480.00

Renk
sku:
  • i241574
Tanım

Ürün Açıklaması

Moda Sütyenimi birçok nedenden dolayı seveceksiniz

Derin fincan sütyen, giysilerin altında daha pürüzsüz bir görünüm için mükemmeldir.Bu sütyen sırt yağını, yan sütyen şişkinliğini gizlemeye yardımcı olur ve açıkken bir kaldırma sağlar!

Ne yaparsanız yapın, bu sütyen aradığınız göğüs desteğini sunar.

Daha iyi kapsama alanı sağlayan ve göğüsleri kaldıran tam bir fincan tasarımı.Daha fazla destek ve rahatlama için tam arka kapsama alanı.

En iyi şekillendirme deneyimini sunan birinci sınıf kumaşlardan yapılmıştır.Bu sıkıştırma sütyeni duruşu iyileştirmeye yardımcı olur.Moda Sütyenimi her gün kullanabilirsin, o kadar rahat ki giydiğini neredeyse fark etmeyeceksin it.It sırtınızdaki ve boynunuzdaki gerginliği gidermenize yardımcı olarak duruşunuzu anında iyileştirir.

Shapewear ıncorporated ile sütyen

Pürüzsüz geri.

Tam arka kapsama.

Doğal itme.

Boyut normal sütyenlerle aynıdır.

Geleneksel sütyenlerle ortaya çıkan rahatsız edici rulolardan kaçınarak, gövdenizin konturuna şekil ve yumuşaklık kazandıracak yüksek sırt ve ekstra geniş yanları düşünülerek tasarlanmıştır.

Bu Sütyen çok EKSTRA!Onu seviyoruz!Arka alanda daha fazla sıkıştırma ve destek sağlayan Powernet ile yapılmıştır.Sütyenimiz, en iyi şekillendirme deneyimini sunan birinci sınıf kumaşlardan yapılmıştır.Bu sütyen gelişmeye yardımcı olur posture.It doğru sıkıştırmada her şeyi doğru yerde tutar.Her dolapta veya çekmecede bir zımba bulunmalıdır.

Daha fazla destek için tabanda geniş Elastik.Yanlar geniş ve üstte kaymaz elastik bant var.Sarkmaya karşı göğüs şeklinin ve konturunun anında şekillendirilmesini sağlayın, tam destekle daha canlı ve pürüzsüz bir şekil oluşturun.

Kesinlikle muhteşem sütyen, destek ve rahatlığı kaybetmeden romantizm ve flört katar!

5D dikişli bardakların, geniş yan kanatların, güçlü yastıklı omuz askılarının ve U şeklindeki arka panelin tasarımı, sarkmalara karşı maksimum destek sağlarken, sırt şişkinliklerini yumuşatır ve koltuk altı yağlarını düzelterek gurur verici bir siluet sağlar.

Ürün özellikleri

Malzeme Naylon polyester
Model Numarası ZJWZ_RASJ_26+6
CN Siçuan, Zhejiang
Bölüm Adı kadınlar
Kapatma Tipi Arkasında
Spor Türü Koşma
Kaynak Anakara Çin
Özellik nefes alabilir

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler