Ev Elektronik Aksesuarları

AXON E-9 Cep Küçük Dijital Şarj Edilebilir İşitme yardımcıları Kişisel Kulaklık Ses ses amplifikatörü Sağır Kulak Sağlık E9

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺435.62

Normal fiyat: ₺500.70

Renk
sku:
  • i101029
Tanım

Ürün Açıklaması

Özellikler: Model: E-9 Patent Şarj Edilebilir işitme cihazı %100 Üretim, rekabetçi fiyat Dahili 400mAh Lityum pil,şarjdan sonra 8 gün çalışma süresi 1 kez Pil şarjı 2000 kata kadar DC 3.7 V, yüksek sesle ve net ses 56dB±5db'ye kadar maksimum ses kazancı LED gösterge ışığı O-H-N swtich (Açma / kapama düğmesi,Düşük frekans ayarı) O~4 ses kontrolü Ana ünite Boyutu 29*20 * 80mm Seçiminiz için farklı boyutta gürültü önleme kulak tıkacı En görkemli lityum pil güç kaynağını kullanın, pil şarj cihazını sağlar, pili değiştirmeye gerek yoktur Sıkı kalite kontrol,işitme cihazı ile test fonix 6500-C,,Fonix 7000 ve CR6128 test cihazı Özellikler: Süper uzun bekleme süresi İşitme cihazı: Maksimum ses çıkışı: 127±4 dB Maksimum Ses kazancı: 48dB ± 5dB Harmonik Dalga Bozulması: ≤5 % Frekans aralığı: 450 ~ 3500hz Giriş gürültüsü: ≤32 dB Pil: Lityum Pil Çalışma Gerilimi: dc 3.7 V Çalışma Akımı: ≤3mA Net Ağırlık:200g Renk kutusu boyutu 15.3*96*38 cm Özel Fonksiyon Tuşu: Şarj Edilebilir Renk: fotoğraf gösterisi olarak, siyah veya kırmızı, rastgele renk ile gönderilecektir.Paket ıçeriği: 1 x İşitme 1 x AB Tak Şarj (110-240 v.) 4 x Kulaklıklar 1 x Kullanıcı Öğretim Broşür 1 x Kulaklık Not: 1.Giymeden önce ses seviyesini minimuma ayarlayın. 2.Whistler'dan kaçınmak için biraz daha büyük boyutta bir kulak tıkacı seçin. 3.Sesteki ani artışı önlemek için ses seviyesini kademeli olarak artırın. 4.Uluyan bir ses duyarsanız, kulağın (silika jel) uygun olup olmadığını ve tıkacın boyutunun sıkı olup olmadığını, uygun kulak tıkacı seçimini ve tıkalı olup olmadığını kontrol edin, hava kaçağı olmadığından emin olun. 5.Kulak tıkacını temiz tutun 6.Nakliye süresi ipuçlarını kullanmıyorsanız pili çıkarın:

Tüm paket taahhütlü posta ile gönderilir.takip numarası ile paketi takip edebilirsiniz statu.it güvenli yükün güvenliğidir.Nakliye süresi yaklaşık 20--50 days.As çeşitli ülkelerin politikalarının, hava koşullarının ve diğer nedenlerin bir sonucu.farklı ülkeye gönderilir, nakliye süresi farklı olacaktır.Sorusu olan var mı?ali mesaj yoluyla benimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.teşekkür ederim!

Geri bildirim:

Negatif geribildirim bırakın sorunu çözemez.İyi iletişim hakkında bunu aşamalandırmanın birçok, daha olumlu yolu var, lütfen Idemobilya.com.tr aracılığıyla bize mesaj gönderin.biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.teşekkür ederim!

Vergiler Hakkında:

Size hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız.Her ülkede gümrük kuralları farklı olduğundan, tarifeler ve tüketim vergileri bizim sorumluluğumuzda değildir ve bu konuyla ilgili soruları yanıtlayacak nitelikte değiliz.Lütfen satın almadan önce ülkenizin tarifelerini ve ithalat tüketim vergilerini araştırın..

Etiketler: zte akson sert, zte akson yumuşacık, kılıf akson 2015, kablo akson işitme cihazı, ihear dijital işitme cihazı, hcx dijital işitme cihazı, zte axon cüzdan, işitme cihazları air se 2, işitme cihazları redmi air, axon 10 işitme cihazı

Ürün özellikleri

Marka Adı Banggood
Kullanım Geçiş
Bağlantı Masaüstü
Çıkış Tipi Hiçbiri
Çıkış gerilimi Hiçbiri

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-10-01

    Sipariş bir ay sürdü, ancak 15 güne kadar konuştular. Mallar bir karton pakette geldi durum mükemmel, kutu malların yanı sıra mükemmel durumda. Teşekkür ederim satıcı! Açıklama tutarlı. Tavsiye!

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler