Ev Elektronik Aksesuarları

KEBİDU Kablosuz 433MHz Kopya Uzaktan Kumanda Klon Klonlama Kodu 433MHZ RF Verici Garaj Kapısı Kapı Açacağı İçin Alarm Teksir

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺49.79

Normal fiyat: ₺64.71

Renk
sku:
  • i180245
Tanım

Ürün Açıklaması

KEBİDU Kablosuz 433MHz Kopya Uzaktan Kumanda Klon Klonlama Kodu 433MHZ RF Verici Garaj Kapısı Kapı Açacağı İçin Alarm Teksir

Açıklama: Malzeme: Metal

Renk: resimleri göstermek gibi.

Tip: Kablosuz uzaktan kumanda.

İçin: Elektrikli telefoto kapı uzaktan kumandası, yol kapısı uzaktan kumandası, kol uzaktan kumandası vb.

Anma hacmi: 12 V Pil.

Kablosuz geçiş mesafesi: 50-150 (m). (meydan)

Özellikler:

Çok fonksiyonlu ve çok değişkenli, kişiselleştirilmiş ve kullanıcı dostu basit tasarım ve kullanımı hızlı.

Bu akıllı kopya uzaktan kumanda, elektrikli kapı uzaktan kumandası, telefoto kapı uzaktan kumandası, garaj kapısı uzaktan kumandası için isteğe bağlıdır.

Kapalı çip türleri:

2260 (PT2260 SC2260 LX2260 HX2260); 2262 (PT2262 SC2262 LX2262 HS2262 1527) PT2264 PT2240 (LX2240) (EV1527 HS1527 HX1527) FP527 CS5211 SMC918 SMC926 AX5026 AX5326-3 HT600 HT680 HT6207 HT6010, HT6012, HT6013, HT6014, HT12D, ymc918, ıecf630 ve benzeri.farklı çip üreticileri, çipin dijital kısmı aynı model olabildiği sürece farklı önek çip modeline sahiptir.

Not: Haddeleme kodu çipini kopyalamıyoruz, çünkü haddeleme kodu çipinin rastgele baskısı var.bir haddeleme kodu çipi uzaktan kumandasını kopyalarken, orijinal uzaktan kumanda çipinin bir şifreleme çipi olduğunu belirlemek mümkün değildir.bu nedenle, haddeleme kodu uzaktan kumandasını kopyalamıyoruz.

Adımları kullan:

1. kodu temizle: aynı anda iki bot kilit açma tuşunu ve kilit tuşunu basılı tutun; LED ışığı yaklaşık 2 saniye içinde 3 kez yanıp söner; Satıcılardan birinin gitmesine izin verin (diğer el ve gidemez) ve ardından kayıp düğmeye üç kez hızlıca tıklamak için kayıp parmağınızı kullanın. LED ışığı hızlı bir şekilde yanıp söner; iki alıcı serbest bırakabilir; daha sonra uzaktan kumandanın herhangi bir tuşuna basın; LED ışık kapıları kapalıyken, açık kodun başarılı olduğu anlamına gelir); Uzaktan kumandanın herhangi bir düğmesine bastıktan sonra ışık hala yanıyorsa, orijinal kodun açık olduğunu gösterir. belli olmadı.yeniden temizlemeniz gerekir ve yalnızca başarılı bir şekilde kodu temizle başarılı olabilir.temizle'yi tekrarlayabilir ve kodu klonlayabilirsiniz.

2. kopyala: sol el alışverişi orijinal uzaktan kumanda, sağ el alışverişi uzaktan kumandayı kapatın ve iki uzaktan kumandayı mümkün olduğunca yakın tutun; aynı anda iki uzaktan kumandanın ilk tuşlarına basın; yaklaşık 2 saniye içinde LED ışığı 2 kez hızlı yanıp söner; bir saniye sonra gösterge ışığı yanar flaşı tutar ve botlarınızı bırakın; ve sonra başarı çalışmalarından sonra tuşa basın, ışık yanmaya devam eder, bu da orijinal uzaktan kumandadaki ilk anahtar kodunun diğer uzaktan kumandaya bağlı olduğu anlamına gelir; Aynı yöntem ikinci anahtarda, üçüncü anahtarda da kullanılabilir...kopyalama başarılı olursa, uzaktan kumanda işlevi orijinal eşleşen uzaktan kumandayla aynıdır.

3. mağaza: Uzaktan kumanda kodunun kopyasını temizlediğinizden emin olduğunuzda, alt iki tuşun uzaktan kumandasının kopyasını simüle edebilirsiniz, LED ışıkları hızlı bir şekilde yanıp söner, herhangi bir tuşa bastıktan sonra bırakın, uzun süre yanar, bu gösterge uzaktan kumandanın kodunun geri yüklendiğini gösterir.kopya uzaktan kumandamızı kullanmadan önce, lütfen mevcut kodu uzaktan kumandadan kaldırdığınızdan emin olun.

4. Bazı tuşların kontrol edebileceği, geri kalanının kontrol edemediği durumla nasıl başa çıkılır?Temizle ve geri yükle işlemini kullanabilirsiniz, belirli işlem aşağıdaki gibidir:

(1) ilk açık kod;

(2) kodu temizledikten sonra, başarılı anahtarı tekrar kopyalayın ve geri kalan düğmeleri kopyalamaya gerek yoktur;

(3) ve sonra kodu tekrar temizleyin;

(4) mağaza kodu; Şu anda, başarılı olmayan orijinal anahtarlar.tuşların ikinci kopyasından sonra kopya yoksa, tüm tuşlar başarılı olana kadar yukarıdaki adımları tekrar tekrar tekrarlayın.

nedenler:

1. prairie'nin uzaktan kumandasını eşit olarak seçin: orijinal uzaktan kumanda işlevi normaldir, uzaktan kumanda çipi aynı veya uyumludur, uzaktan kumanda çalışma frekansı aynıdır.

2. uzaktan kumanda sadece sabit kodu kopyalayabilir, kod çipini ve tek çipli uzaktan kumandanın bir kısmını öğrenebilir(çip modelini kopyalanabilir çip tipine göre kopyalayabilir).

3. iki yönlü uzaktan kumanda, haddeleme kodu uzaktan kumandası, tek çipli şifreleme programı uzaktan kumandası bağlanamaz.HCS200, HCS201, HCS300, HCS301 ve benzeri gibi.

4. uzaktan kumandayı kopyalamadan önce, uzaktan kumandadaki mevcut kodun açık olduğundan ve kodun açık olduğundan emin olun.aksi takdirde yapılamaz.

5. Lütfen uzaktan kumandanızın yeterli güce sahip olduğunu hissedin, iki uzaktan kumanda arasındaki mesafe o kadar iyi!Kopyalama mesafesi, kopyalamak için farklı açılarda anahtara çok yakınsa.sinyali normal olarak göndermek için orijinal uzaktan kumandadaki düğmeyi basılı tutun ve ardından işlevin tamamlandığından emin olmak için uzaktan kumandadaki düğmeye basın.

Etiketler: 315 Mhz, Uzaktan Kumanda 433 MHz, Garaj Uzaktan Kumandası, bft uzaktan kumanda klonlayıcı, kapı için 433 92mhz uzaktan kumanda

Ürün özellikleri

Kullanmak Evrensel, Aydınlatma, Elektrikli Kapı, Otomatik perdeler
Sıklık 433 MHz
Destek uygulaması No
Kanal 4
Model Numarası Kablosuz 433 MHz Uzaktan Kumanda
Marka Adı kebidu'nun
Kablosuz İletişim IR
Paket No

2 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-08-07

    Hızlı teslimat, uzaktan kumanda şikayet etmeden çalışır.

  2. Anonymous 2023-01-09

    Çok hızlı, çok güzel

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler