Araçlar

2021 Budama Makası Akülü 2 Paket Yedek Şarj Edilebilir 2Ah Lityum Ağaç Dalı Pruner Çapı 4-6 Çalışma Saatleri

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺111.51

Normal fiyat: ₺171.56

Renk
sku:
  • i66684
Tanım

Ürün Açıklaması

Budama Makası Akülü 2 Paket Yedek Şarj Edilebilir 2Ah Lityum Akülü Ağaç Dalı Pruner, 25mm (1 İnç) Kesme Çapı, 4-6 Çalışma Saatleri

ürün açıklaması

【Keskin ve Güçlü Güç】 Elektrikli Budama makası, isviçre SK5 yüksek karbonlu çelikten imal edilmiştir ve fırçasız motorla çalışır motor.It son derece keskin ve dayanıklıdır, bu da yaklaşık 1 inç / 25 mm sert dalları kesmeyi kolaylaştırır.

【Uzun Süre Çalışma】 2 paket 21V, 1.5 AH şarj edilebilir lityum piller, uzun pil ömrü ile donatılmış, 6-8 saat, 1.5 saat hızlı şarj kullanmaya devam edin.

【Taşınabilir ve Çaba Tasarrufu】 Yaklaşık 2lb vücut ağırlığı, darbeye dayanıklı ve kaymaz, ergonomik tasarıma uyar, uzun süre kullandıktan sonra yorgun hissetmezsiniz.

【Yaygın olarak Kullanılan】 Bu elektrikli budayıcı geniş bir kullanım alanına sahiptir, her türlü bahçe, park, çiftlik, büyük mera, meyve bahçesi, sera için kullanılabilir, üzüm, kiraz ağaçları, elma ağaçları vb.Kesebilirsiniz.

【Package Included】1 x akülü pruner, 2 x yedek piller, 1 x ABD şarj adaptörü, 2 x anahtarı aleti,

Nazik Hatırlatma:

Değerli müşterilerimiz.Tüm ürünlerimiz garantili ve warranty.Do olumsuz bir değerlendirme ve kötü geribildirim yıldızları vermek kolay değildir.Lütfen kötü geribildirim ve kötü yıldızlar bırakmak için acele etmeyin !

Sorunu çözmenize ve yardım almanıza yardımcı olmak için lütfen ilk kez müşteri hizmetleri personelimizle iletişim kurun.Problem çözme önemli ve gereklidir.Lütfen müşteri hizmetleri personelimizin sadakatine ve yeteneğine inanın.

Saygılarımla saygılarımla !

Vergi hakkında:

Bizim fiyat vergiler dahil değildir, biz gümrük ile ilgili herhangi bir ücret sorumlu değildir.

Özel isteğiniz varsa, lütfen bana bildirin.Gümrük sorunu anlaşmazlığını kabul etmiyoruz (Vergi ödemek her vatandaşın görevidir).

Etiketler: telemetre avrupa nakliye, dildo avrupa nakliye, nakliye avrupa boavision, lamba avrupa depo, çorap nakliye avrupa, iç çamaşırı nakliye avrupa, gemi avrupa depo elmas, avrupa depo peruk, bikini avrupa nakliye, payet avrupa depo

Ürün özellikleri

elektrikli budama makası Ağaç Dalı Budayıcı Çapı
Sertifika CE
Model Numarası elektrikli budama makası
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler