Otomobil, yedek parça ve Aksesuarları

Araba Yakıt Hazine 65 ml Gaso hattı Katkı Kaldırmak Motor Karbon Mevduat Tasarrufu G benzinli Artırmak Güç Yağ Yakıt Tasarrufu İçin

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺54.27

Normal fiyat: ₺77.39

Renk
sku:
  • i59836
Tanım

Ürün Açıklaması

Mermi Noktaları:

1、 Protect Motoru Koruyun: Bu ürün yakıt tasarrufu yapabilir, karbon birikintilerini giderebilir, yakıt gücünü artırabilir, motoru koruyabilir, emisyonları azaltabilir ve çevreyi koruyabilir.

2、 Clean Karbon Birikintilerini Temizleyin: Bu ürün karbon birikintilerini çözebilir, yağ devresini temizleyebilir ve ayrışmış karbon bidonları birlikte yanmak, enerji tasarrufu yapmak ve çevreyi korumak için gaz hattına dağılır.

3、 Increase Gücü Artırın: fu_el katkı maddemiz, karbon ve suyun tamamen yanmasını etkili bir şekilde teşvik edebilir, motor verimliliğini artırabilir ve güçlü gücü koruyabilir.

4、 Reduce Fu_el Tüketimini Azaltın: Fu_el katkı maddemiz fu_el'i tamamen atomize edebilir, Fu_el tüketimini azaltabilir, çevreyi koruyabilir, valf ve silindir yüzeylerindeki karbonu giderebilir.

5、 Main Ana Fonksiyon: Yakıt tasarrufu yapabilir, gücü artırabilir, silindiri koruyabilir, araç gürültüsünü azaltabilir, karbon birikintilerini ve dumanı giderebilir, emisyonları azaltabilir.

1. Ürün yakıt tasarrufu yapabilir, karbon birikintilerini giderebilir, yakıt gücünü artırabilir, motoru koruyabilir, emisyonları azaltabilir ve çevreyi koruyabilir.

Normal şartlar altında, iki haftalık sürekli kullanımdan sonra daha iyi çalışacaktır.

2. Temizleme dağıtıcısı, ayrışma ve temizleme işlevini yerine getirmek için karbon tankına hızlı bir şekilde entegre edilebilir ve ayrıştırılan karbon tankı, birlikte yanmak, enerji tasarrufu sağlamak ve çevreyi korumak için gaz hattına dağılır.

3. Yanma iyileştiricisi, karbon ve suyun tamamen yanmasını teşvik edebilir, motor verimliliğini artırabilir ve güçlü gücü koruyabilir.

4. Bu ürün yakıtı tamamen atomize edebilir, yakıt tüketimini azaltabilir ve karbonu valf ve silindir yüzey alanından çıkarabilir.

5. 1-2 şişe 30-60 litre gaso_line ve 60 litreden fazla iki şişe gaso_line ekleyin.

İlk şişeyi kullanarak karbon birikintisi çözülür ve düşer, yakıt ve karbon birikintileri karışımı ve motor hafifçe çalkalanabilir.

2-4 şişe kullanarak, karbon biriktirme temizleme süresi, karbon birikintisi araç egzozu ile birlikte boşaltılacak, motor gürültüsünün öncekinden önemli ölçüde düşük olduğu açıkça hissedilebilir.

5-6 Şişe, derin temizlik ve bakım periyodu kullanılarak, yıl içinde biriken karbon temel olarak temizlenir, motor yakıt deposu düzgün çalışmayı hissedebilir, gaz hattı tamamen yakılabilir, yakıt tüketimini azaltabilir.

Adı: gaso_line katkı maddesi

Boyutu: 13 * 4.5 cm

Kapasite: 60 ml / 2 oz

Renk: mavi

Paket Listesi

1 * Gaso_line katkı maddesi

Etiketler: yakıt tasarruf cihazı, akıllı yakıt, yakıt tasarrufu, benzin katkı maddesi, güçlendirici

Ürün özellikleri

Kaynak Anakara Çin
Harici Test Sertifikası ce

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-11-05

    kullandıktan sonra motor biraz güç kazanır.

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler