Otomobil, yedek parça ve Aksesuarları

Plastik Saklama Tepsisi Tote Çok Yönlü Multiuse Çok Amaçlı Taşıma Caddy Ekli taşınabilir kılıf düzenlemek ve Taşıma Araçları

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺330.81

Normal fiyat: ₺661.63

Renk
sku:
  • i57233
Tanım

Ürün Açıklaması

3 Bölmeli Kova-Hafif temizlik görevleriyle uğraşırken tüm temizlik araçlarınızı düzenleyin.Bu caddy, sprey şişelerini, çöp torbalarını, bezleri, fırçaları ve daha fazlasını düzenlemek için bir uzun bölüme ve iki küçük bölüme sahiptir.

Yaygın Olarak Kullanılan-HAUNDRY 3 Bölmeli Temizleme Caddy, tüm temizlik görevlerinizi daha verimli hale getirir.Ev ve ticari kullanım için mükemmeldir, pencereleri yıkamak, masaları silmek, tuvaletleri temizlemek ve çok daha fazlasını kolaylıkla yapmak için kullanabilirsiniz.

Premıum Malzeme-Profesyonel gri görünümde ağır hizmet tipi plastikten üretilen bu 3 Bölmeli Plastik Temizleme Kutusu, günlük kullanıma ve uzun ömre dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

Yerden Tasarruf Sağlayan Caddy-İstiflenebilir tasarım, bu caddy'yi kullanımdayken taşımayı kolaylaştırır ve bittiğinde istiflenebilir hale getirir.Kompakt tasarım, kullanım alanını azaltırken, düz taban, dökülme korkusu olmadan ayarlanmasına izin verir.

Sağlam Tutamak - Bu caddy'yi bir yerden diğerine kolayca ve rahatça taşıyın.Ortada kalıplanmış bir tutamak ile donatılmış olup, taşırken sağlam bir tutuş sağlar.

Ürün özellikleri

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler