Anne ve Çocuk

Bebek Zeka Kavrama Diş Etleri Dalga Topu Eğitici Oyuncaklar Dokunmatik El Topu Yumuşak Renkli Bebek Diş Kaşıyıcı Öğrenme Kavrama

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺83.36

Normal fiyat: ₺160.19

Renk
sku:
  • i57051
Tanım

Ürün Açıklaması

Bebek Zeka Kavrama Diş Etleri Dalga Topu Eğitici Oyuncaklar Dokunmatik El Topu Yumuşak Renkli Bebek Diş Kaşıyıcı Öğrenme Kavrama

Ürün parametreleri:

1. Ürün Adı: silikon diş kaşıyıcı oyuncak

2. Ürün malzeme: gıda sınıfı silikon

3. Ürün kullanımı: diş etlerine masaj yapın, bebeğin uzun dişlerinin ağrısını hafifletin ve dişlere masaj yapın.

4. Ürün boyutu: küresel çapı 102mm

5. Ürün ağırlığı: 65g

6. Ürün rengi: kuvars tozu, turkuaz, soğuk mavi, çimen yeşili, kırmızı,

Yeni karikatür dinozor çocuk azı dişleri, dört dinozor şekli( T-Rex, Gök Gürültüsü Ejderhası, Triceratops, Stegosaurus)

Ürün içi boş bir tasarıma sahiptir ve bebek aynı zamanda dişleri taşlarken elle tutulan bir toptur.Ürün ithal gıda sınıfı benimser.

Silika jel malzemesi bisfenol A / S içermez ve yüksek gerilme kuvveti kaynar su ile kaynatılıp sterilize edilebilir.Ürün -30~200 °C sıcaklık direncine sahiptir.

UÇ:

Malzeme: gıda sınıfı sıvı silikon (bisfenol A, kurşun ve bilinen zararlı maddeler hariç) lateks olmayan ürünler, bebeğe herhangi bir alerjiye neden olmaz, güvenle kullanabilirsiniz!

İlk aşama: tomurcuklanma dönemi Dişler resmi olarak büyümediğinde bebek diş etlerinde rahatsızlık hissedecektir.Jelatinin 1. aşaması buzdolabına yerleştirilebilir ve soğuk dokunuş bebeğin dişlerden önce şişmesini ve ağrısını hafifletebilir.

İkinci aşama: 6 aylıkken bebeklerin çoğu 6 aylıktır ve bir çift orta dişli kesici diş başlar grow.At bu sefer donmuş gutta-perka kullanın, dişleri yatıştırmak için hassas dişlere masaj yapın, rahatsızlığı yatıştırın; sert diş Tutkalı ete masaj yapar, diş jelinin pürüzlü yüzeyi de bebeğin beyin gelişimini uyaracaktır.

Üçüncü aşama: Bebek dört diş yukarı ve aşağı büyüdüğünde, bebek 4 kesici diş ve 4 köpek (köpek dişi) büyüdüğünde, emziğe benzer, daha hafif ve kavraması kolay bir meme ucu şekli kullanılması önerilir.Tutkal, yumuşak ve sert tabaka sadece dişlerin etrafındaki yeni dişlere masaj yapmakla kalmaz, aynı zamanda bebeğin çıtırtıyı hissetmesini sağlar.

Dördüncü aşama: 1-2 yaş 1-2 yaş uzun süt azı dişleri dönemidir.Katı diş gutta-percha, geniş diş aralığına ulaşmak için kullanılabilir.Bölme, boğazın temas etmesini önler ve yumuşak ve sert karışık doku tabakası büyük dişleri azaltabilir.Diş ağrısı, dişlerin gelişimini arttırmaya ve çiğneme yeteneğini geliştirmeye yardımcı olur.

TYRY.HU Test Raporları:

Etiketler: electical silikon oyuncak, yeni yürümeye başlayan çocuklar tırmanma oyuncaklarını öğrenir, yeni doğan şeyler oyuncaklar, bebek silikon yapıştırıcı, geyik bebek oyuncak, altın diş kaşıyıcı, bebek cep telefonları tek boynuzlu at, bebek avto oyuncakları, tanımsız pantolon, dokulu silikon diş kaşıyıcı

Ürün özellikleri

özellik5 Noel ürünleri
Model Numarası YYY117 YYY083'NIN sohbeti
Özellik2 Bebek Silikon Diş Kaşıyıcı
öğe Diş Kaşıyıcı
İşlev Diş Kaşıyıcı
Kaynak Anakara Çin
özellik4 silikon kemirgen
Paketleme Tek yüklü
Özellik1 çocuk ürünleri
Malzeme Özelliği Nitrozamin İçermez, PVC İçermez, Lateks İçermez, Ftalat İçermez, BPA İçermez, BPA İçermez PVC İçermez Lateks İçermez Nitrozamin İçermez Ftalat İçermez
Şekil Çizgi film
Marka Adı TYRY.HU
Malzeme Silikon, Silikon + polyester
Renk çoklu, Pembe,
Yaş Aralığı Doğum, 0-6m, 7-12m, 13-24m arası, 25-36m, 4-6y, 7-9 ay
Özellik3 Gıda Sınıfı Silikon

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler