Otomobil, yedek parça ve Aksesuarları

4 Paket Kayık Taşıma Kolları, Kano Tekne Yan Dağı Taşıma Kolları İçin Çift Vida Delikleri İle Okyanus Kayık, kayık Parçaları

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺226.20

Normal fiyat: ₺538.37

Renk
sku:
  • i47856
Tanım

Ürün Açıklaması

4 Paket Kayık taşıma kolları, okyanus kayık için çift vida delikleri ile kano tekne yan montaj taşıma kolları, kayık parçaları [Pro özelleştirme]Bu kırmızı kayık taşıma kolları profesyonel özelleştirmeden yapılmıştır.Mükemmel uyum ve kullanımı kolaylaştırır.Uzun kullanım için güçlü ve dayanıklı.Bizimki daha uygundur ve uzun ömürlü dayanıklılık sağlamak için kayığınıza uyar.

[Güçlü Kaymaz Tutuş]Ergonomiye bağlı olarak, daha rahat tutmak ve hissetmek için oluğun altındaki parmak kavrama tasarımları.Kayık taşıma kolları kaymayı önlemek ve daha istikrarlı bir şekilde kavramak için tasarlanmıştır.

[Kalite kolu] Bu sap, uzun süre kullanım için güçlü ve dayanıklı kaliteli kauçuktan yapılmıştır.Hafif elastik naylon kayış kürek çekmeye yardımcı olur ve kendiniz kurabilirsiniz.

[Birden fazla kullanım için boyutlandırma]: Uzunluk 11 inç, naylon kayış genişliği 1 inç, kaide 1.26 inç, kaide delik çapı 0.23 inç.

[Mükemmel Ek Değiştirme]Kayaks tekne kanolarınız için ek tutamaklar.Çoğu için uygun bir sap boats.It eski kolları değiştirmek veya ek tutamaklar yapmak için mükemmeldir. kayak.It bavul, bagaj, kapı vb.için de uygundur.

Renk: siyah

Malzeme: PVC

Paket içeriği:

4 x kayık kolları

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ürün özellikleri

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler