Elektrik Ekipmanları ve Malzemeleri

20A 125V ABD Standart Evrensel Güç Soketi Güvenli Elektrik GFCI Çift Soket Test Cihazı TEST / SIFIRLAMA Düğmesi LED Göstergesi Soketi

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺248.20

Normal fiyat: ₺496.22

Renk
sku:
  • i41883
Tanım

Ürün Açıklaması

özellik:

1. Mükemmel mukavemet sağlamak için yüksek kaliteli yüksek etkili termoplastik malzemeler ve makul yapısal tasarım kullanın ve durability.It standart bir çift yönlü topraklı sokettir; TEST ve sıfırlama düğmelerine ve LED göstergelerine sahip güvenli bir elektrikli GFCI soket test cihazı, yerel ve ulusal elektrik kodlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır.

2. Güvenlik: GFCI soketi UL sertifikası YGB-094WR, 15 amper, 125 volt, 60 Hz'ye uygundur.Kurcalamaya dayanıklı soket, küçük çocukların istenmeyen nesneleri sokmasını önler socket.In bir koruma katmanı eklemek için GFCI, toprak arızalarına yanıt verebileceğini ve sürekli toprak arızası koruması sağlayabileceğini doğrulamak için periyodik olarak otomatik dahili testler yapacaktır.

3. Hava koşullarına dayanıklılık: Gelişmiş UV stabilize mühendislik yapısını benimser, mükemmel korozyon direnci, yüksek sıcaklık direnci ve UV direnci sağlar, renk bozulmasını ve yaşlanmayı önler ve dış ve iç mekan kullanımı için çok uygundur.Mutfaklar ve banyoların yanı sıra ısıtma, klima ve soğutma ekipmanı, nemli alanlarda elektrik çarpmasını önlemek için 25 fit içinde toprak arızası devre kesici GFCI çıkışları gerektirir.

4. Kendi kendini kontrol etme: İki gösterge ışığı, güç ve koruma durumu hakkında basit ve sezgisel geri bildirim sağlar.Gösterge ışığı (LED) yeşil yanıyorsa, GFCI soketini doğru taktınız ve düzgün çalışıyor demektir.GFCI soketi, gfcı'nin çalışmaya devam etmesini sağlamak için her 40 saniyede bir otomatik olarak kendi kendini kontrol eder (kırmızı ışık bir kez yanıp söner).GFCI soketi kullanım ömrünün sonuna ulaştığında, soketi zamanında değiştirmenizi hatırlatmak için kırmızı gösterge ışığı yanar.

5. Kurulumu kolay: Ayrıntılı talimatlarımıza göre, GFCI soketi elektrik kutusuna sadece 10 dakika içinde kolayca monte edilebilir.Kırılmaz polikarbonat dekoratif duvar panelleri, vidalar ve eksiksiz kurulum talimatları içerir.

belirleme:

Modeli: Amerikan çift soket

Metal: fosfor bronz

Tip: Panelli amerikan soketi / Panelsiz Amerikan soketi (isteğe bağlı)

Akım ve gerilim: 20A125V

Malzeme: PC (yanmaz)

Paket içeriği:

Amerikan çift soket*1

Etiketler: kadın tee ys, powercube yeşil soket, evrensel saten soket, pozisyon ışık göstergesi, powercube elektrik prizleri, leviton gfcı fişi, led evrensel uçan, led şerit kare, tak gfcı ingiltere, soket rcd euro

Ürün özellikleri

Topraklama Standart Topraklama
Malzeme PC yanmaz
Model Numarası BGFCI-20 Çift soket
Akıllı Cihaz mı NO
Sertifika CE
Özellik 2 Duvara Gömülü
Özellikler USB Bağlantı Noktaları ile
Uygulama Konut / Genel Amaçlı
akım ve gerilim 20A125V
Kaynak Anakara Çin
Özellik 3 Çok fonksiyonlu soket
Özellik 1 Çift soket
Şekil Kare
Maden Fosfor Bronz
Kurulum türü Duvara Gömülü

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler