süsler

YENİ Size İyi Şanslar Çin Fu Koi hatıra parası Renk Elizabeth II Altın ve Gümüş Sikke Kabartmalı Metal El Sanatları Rozeti Hediye

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺50.54

Normal fiyat: ₺56.13

Renk
sku:
  • i38710
Tanım

Ürün Açıklaması

St cevherime hoş geldiniz!

1. Muhteşem resimlerimiz yok, belki fiyatın bir avantajı yok ama sattığımız ürünlerin kalitesi malzemelerden işlemeye kadar en iyisi olacak;

2. Müşterilerin Tanrı olduğu, müşteri merkezli olduğu ve satış sonrası hizmetin en iyisi olacağı kavramını takip ediyoruz.

Ana ürünler:

her türlü hatıra parası, rozet, ev aletleri, ev mutfak aletleri vb.

Bedava

1. Teslimat, ödeme onaylandıktan sonra 1-7 iş günü içinde yapılacaktır.

2. Lütfen ödeme yapıldıktan sonra 1-2 gün içinde mevcut adresinizi bana bildirin.Aksi takdirde, öğenizi barındırma adresinize göre göndereceğiz, lütfen doğru olduğundan emin olun.

3. Sipariş vermeden önce tercih ettiğiniz nakliye yöntemini onaylayın.Havayolu genellikle gelmesi 30 ila 60 iş günü sürer.

4. Bazen kötü hava koşulları ve gümrükte zaman kaybı nedeniyle daha uzun olacaktır clearance.So öğelerinizi zamanında almazsanız sabırlı olun.Eğer 60 gün içinde mal almazsanız, lütfen bize ulaşın ve ben onları izlemenize yardımcı olacaktır.

Geri bildirim

Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir.Sipariş ettiğiniz üründen memnunsanız, lütfen 5 yıldız ve olumlu geribildirim bırakın.Ürün veya hizmetten memnun değilseniz, olumsuz veya nötr bir mesaj bırakmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.

Ürün Detayları:

Durum: Marka Yeni ve 100 % Yüksek Kalite

Malzeme: Demir

Tasarım: Yuvarlak, Çift Taraflı

Boyutu: 40mm * 3mm(1.56 inç*0.12 inç)

Ağırlık: Yaklaşık 1 oz / adet

Kullanımı: Sanat & Koleksiyon, İş Hediye, Ev Dekorasyon, Hediyeler

Etiketler: elizabeth 2 madeni para 1977, chicago zanaat ölür, elizabeth grant öldü, elizabeth altın sikke, phill martin craft öldü, elizabeth el sanatları tasarımları, peruk elizabeth nnt, elizabeth el sanatları ölür, kraliçe elizabeth tee, elizabeth rose madeni para

Ürün özellikleri

Kalınlık 3mm
Bölgesel Özellik Çin
Teknik Kaplama
hatıra parası Zanaat
Malzeme Maden
Kaynak Anakara Çin
Yıl 2000'den Günümüze
Tema İnsanlar
Tarz Geleneksel Çin Tarzı
Çap 40mm

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler