Araçlar

Qianli iCopy Artı EPROM Programcı Pil Kurulu iPhone 13 Pro Max Mini 12 PromaX 11 11Pro X XS XSMax 8 7 6 6S Onarım Araçları

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺300.60

Normal fiyat: ₺406.15

Renk
sku:
  • i378078
Tanım

Ürün Açıklaması

Qianli iCopy Artı EPROM Programcı Pil Kurulu iPhone 13 Pro Max Mini 12 PromaX 11 11Pro X XS XSMax 8 7 6 6S Onarım Araçları

Tanım:

1. Toptan fiyat sağlayabiliriz, ne kadar çok sipariş verirseniz o kadar ucuza alabilirsiniz.Toplu sipariş vermek istiyorsanız, lütfen ödemeden önce bize bir mesaj gönderin, size 24 saat içinde cevap vereceğiz .Uzun vadeli iş ortakları için mükemmel fiyatlar ve müşteri hizmetleri sunmak istiyoruz.

2.Öğeler geldiğinde, ürünlerin iyi durumda olup olmadığını kontrol edin.Ambalajda herhangi bir hasar varsa, lütfen kabul etmeyin ve hemen bize geri bildiriminizi verin.Paketi açarken, lütfen bir paket açma videosu çekin.

3.Varsa lütfen bize ulaşın question.Do kötü bir eleştiri bırakmayın, Anlaşmazlık açmayın.Sorunu onayladığımız anda sorununuzla ilgileneceğiz.

Geri bildirim :

1.Başarılı olmak için itibarımıza ve müşteri memnuniyetine güveniyoruz.Bu nedenle görüşleriniz bizim için son derece önemlidir.Bize 5 yıldızlı geribildirim bırakın lütfen bizim mal ve hizmet ile memnun iseniz.

2.Herhangi bir olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya sitede herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce lütfen bize bilgi verin,çünkü müşterilerimize hizmet etmek için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, size tatmin edici bir çözüm vereceğiz.

Ürün özellikleri

Paket kutucuk
Kaynak Anakara Çin
Kendin Yap Malzemeleri ELEKTRİK
Tip Kombinasyon
Uygulama Bilgisayar Araç Kiti
Marka Adı WYLİE

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-11-18

    Çok hızlı teslimat

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler