Otomobil, yedek parça ve Aksesuarları

500ML Otomotiv Nano Sprey Kaplama Maddesi Sıvı Manuel Hızlı Kat Lehçe Araba Kaplama Maddesi Bakım Aracı Araba Aksesuarları

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺297.81

Normal fiyat: ₺676.73

Renk
sku:
  • i37806
Tanım

Ürün Açıklaması

500ML Otomotiv Nano Sprey Kaplama Maddesi Sıvı Manuel Hızlı Kat Lehçe Araba Kaplama Maddesi Bakım Aracı Araba Aksesuarları

Parametreler: Ürün Adı: Nano kaplama maddesi

Ürün kapasitesi: 500 ml

Depolama yöntemi: serin ve kuru bir yere yerleştirilir

Raf ömrü: üç yıl

Özellikler:

1. Büyük kapasiteli, bir şişe 12 kez kullanılabilir, tüm araba dış, her türlü araba boyası için evrenseldir.

2. Lotus yaprağı tahrik suyu, kirlenme önleyici ve temizlenmesi kolay: Toz, kir ve diğer lekelerin boya yüzeyini kirletmek için boya yüzeyine yapışması kolaydır, kaplamadan sonra lotus yaprağı etkisi ile boya yüzeyinin kendi kendini temizlemesini ve hidrofobikliğini iyileştirir

3. Sertliği artırın ve çizikleri azaltın: Kum erozyonu boya yüzeyinde çeşitli çiziklere neden olur, kaplamadan sonra koruyucu bir tabaka oluşturur, dış kuvvetlerin neden olduğu çizikleri azaltır veya önler ve boyadaki hasar derecesini azaltır.

4. Yüksek sıcaklık dayanımı, yanma izi yok: Güneş ışığına ve UV radyasyonuna maruz kaldıktan sonra boyanın oksidatif solmasına neden olur.Bu elle püskürtülen balmumu kullandıktan sonra, yüksek sıcaklığın neden olduğu oksidatif renk bozulmasına etkili bir şekilde direnebilir ve boyayı daha parlak hale getirebilir.

5. Kaplama tabakasının oluşturulması, yeni gibi parlak: Otomobilin kullanılmasıyla, havadaki çeşitli maddeler, araba boyasını aşındırmak için araba boyası ile yavaşça reaksiyona girer, böylece boya yüzeyi yavaşça kararır ve kaplamadan sonra, boyayı fabrika durumuna getirmek için bir kaplama tabakası oluşur.

6. Sızdırmazlık tasarımı: Yol yüzeyinin dengesiz olmasını ve nakliye sırasında sızmasını önlemek için kalay folyo kağıdı ile kapatılmıştır.

7. Döner nozul: Kullanılmadığı zaman sızıntıyı önlemek için kapatmak veya açmak için döndürün, gereksiz atıklara neden olmaktan kaçının!

8. Basit kullanım: Bir serpin ve bir silme, kolay kaplama

Liste:

1 * manuel kaplama maddesi

1 * havlu

Ödeme yöntemleri:

* Yukarıdaki yöntemlerden herhangi biriyle ödeme yapabilirsiniz ve siparişiniz verildikten sonra pls 3 gün içinde yerleşir.

* Ödemeniz 24 saat içinde Idemobilya.com.tr tarafından doğrulanacak ve siparişiniz tamamlandıktan sonra siparişinizi işleme koyacağız.

* Siparişiniz güvenlik nedeniyle kapalıysa, Idemobilya.com.tr'e bir hak talebinde bulunmanız gerekecektir.

* Sipariş iptali, iade sözleşmesi veya arabuluculuktan kaynaklanan geri ödeme anında işleme alınır ve hesabınıza ulaşması genellikle yaklaşık 7-10 iş günü sürer.

Nakliye ve paket:

· Tüm öğeler kontrol ve göndermeden önce iyi paketlenmiş.Siparişler ödeme tamamlandıktan sonra 2-5 iş günü içinde sevk edilecektir.

* Normal posta yoluyla parselin ağırlığı 2 kg ile sınırlıdır.Ağırlık 2 kg'ın üzerindeyse ayrı olarak göndereceğiz.

* Genellikle yaklaşık 15-60 gün sürer ve bazı uzak bölgelere biraz daha uzun olabilir.

* Parseli daha erken almak istiyorsanız hızlı nakliye yöntemini seçebilirsiniz ve bunun için nakliye ücretini ödemeniz gerekecektir.

Yeniden gönderme ve geri ödeme:

Parsel kaybolursa, nakliye sırasında hasar görürse veya yanlış ürünü alırsak yeniden göndereceğiz veya iade edeceğiz.Lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Geri bildirim:

· Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize olumlu bir geribildirim bırakın lütfen, biz çok takdir edilecektir.

* Yanlış bir şey varsa, geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin ve her şey yoluna girene kadar size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

Etiketler: 9h seramik kaplama, nanosprey, seramik kaplama şişesi, araba için kuvars seramik kaplama, araba sprey balmumu

Ürün özellikleri

özellik boya kaplama
Ürün Hacmi 500ml
Harici Test Sertifikası ce
Ürün Ağırlığı /
Model Numarası Araba Kaplama Maddesi
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler