Elektrik Ekipmanları ve Malzemeleri

USB gerilim dönüşüm Boost Yönlendirici güç kaynağı 5V için 3. 3V9V12V24V Gerilim ve akım göstergesi 15W Fan hızı Ayarlanabilir DC-DC

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺216.69

Renk
sku:
  • i33688
Tanım

Ürün Açıklaması

15W 2A USB ayarlanabilir buck-boost güç kaynağı şarj modülü 5V için 3. 3V9V12V24V30V

(sabit voltaj sabit akım)

Not: Taşıma sırasında kasanın çizilmesini önlemek için, kasanın yüksek profilli versiyonunun yüzey koruma filmi yırtılmaz off.It parlak görünmesi için arka kasayı yırtmak gerekir! ! !

1. Vurgular:

* 1.15 W güç, 2A akım, yönlendiriciye güç sağlamak için kullanılabilir.

• 2. USB girişi ayarlanabilir masaüstü güç kaynağı olarak, çıkış voltajını keyfi olarak ayarlayabilir, akımı 0-2A sınırlayabilirsiniz (geniş giriş 4-13V, geniş çıkış 0.5-30V herhangi bir ayar, kısa devre koruması ile kısa devre yanmaz)

• 3. Bir USB şarj kablosu olarak, şarj voltajını ve maksimum şarj akımını keyfi olarak ayarlayın (çoğu pilin şarjını karşılamak için sabit akımlı, geri akış önleyici herhangi bir voltaj)

• 4. Çoklu koruma (kısa devre, aşırı akım, aşırı sıcaklık, aşırı güç, aşırı voltaj koruması, şarj geri akış koruması)

2. Ürün parametreleri:

2.1. Giriş voltajı: 4-13V (Ped girişini kullanırken, pozitif ve negatif kutuplara dikkat edin, AC gücünü bağlamayın)

2.2. Çıkış gerilimi: 0.5-30 V

2.3. Çıkış akımı: 0-2A (Sabit voltaj modunda çıkış akımı yük boyutuna göre uyarlanabilir, ayarlanabilir değildir.Limit akımını 1a'ya ayarlarsanız, yük akımı 1a'dan büyükse, otomatik olarak sabit akım modu 1a'ya girer )

2.4. Çıkış gücü: 15w'dan az (çıkış gücü 15w'dan büyük olduğunda, çıkış otomatik olarak kapanır ve-OP - görüntülenir.Yük gücünü azalttıktan sonra, çözmek için açma/kapama düğmesine basın).Giriş akımı çok büyük olduğunda, sıcaklık koruması nedeniyle erken kapatılabilir.

2.5. Voltaj göstergesi: çözünürlük 0.1 V, fabrika doğruluğu ± 0.1 V ya da öylesine (standart voltmetre ile karşılaştırıldıktan sonra manuel olarak düzeltilebilir)

2.6. Akım göstergesi: çözünürlük 0.01 A, aralık 0-2.2 A, fabrika doğruluğu ±0.05 A; çıkış akımı 0.05 A'dan az olduğunda ekran hatası daha büyüktür, 10-40mA içindeki küçük akım görüntülenemez (manuel olarak düzeltilebilir, çıkış akımı Kalibrasyonu daha büyük olduğunda daha doğrudur) 1A ve küçük akımlar için kalibrasyon önerilmez.)

2.7. Güç göstergesi: 0.00 W-15.0 W

2.8. Sıcaklık koruması: Güç bileşeni sıcaklığı 100 °C'den yüksek olduğunda, - OT korumasına girin, yük gücünü azaltın, çözmek için açma / kapama düğmesine basın (güç, 10 W içinde uzun süreli çalışma için OT korumasına girmeyecektir, giriş akımı At'den büyük olduğunda 3A, 15w'a ulaşmasa bile uzun süre çalışırken aşırı sıcaklık korumasına girebilir)

2.9. Çalışma akımı: yaklaşık 30mA

2.10. Şarj anti-geri akış: Evet, şarj için doğrudan aküye bağlanabilir, diyot eklemeye gerek yoktur

2.11. Kısa devre koruması: Evet

2.12. Ağırlık: Yüksek sürüm 30g, düşük sürüm 20g

3. Fonksiyon açıklaması:

3.1. Düğme

"SEÇ" düğmesi: kısa basın – voltaj, akım, güç, tekerlek ekranı arasında geçiş yapın; uzun basın – kalibrasyon moduna girin veya çıkın;

” Açma/kapama " düğmesi: Kısa basın – açılacak veya kapatılacak çıkış ucunu kontrol edin; uzun basın-açma varsayılan çıkışını kapalı veya açık olarak ayarlayın, serbest bırakmak için 3 saniyeden fazla uzun basın, her açma varsayılanı için bir çıkış vardır ve ekran kapalı, güç her açıldığında varsayılan olarak çıkış olmadığı anlamına gelir.

3.2. Potansiyometre

CC akım ayar potansiyometresi, limit akım değerini artırmak için saat yönünde döner.Yük akımı sınır akımına ulaştığında, sabit akım durumuna girer (çıkış akımının ayarlanmadan artırılabileceğini unutmayın potentiometer.At sabit voltaj, çıkış akımı sadece yüke bağlıdır, yüke göre değişir);

• Maksimum çıkış akımı (sabit akım değeri) ayar yöntemi: mevcut ekrana geçin, CC potansiyometresini ayarlamak için çıkış terminalini doğrudan kısaltın, mevcut ekran akım değeri maksimum çıkış akımıdır.

Voltaj ayar potansiyometresi CV, çıkış voltajını artırmak için saat yönünde döner.

3.3. Gösterge ışıkları

CC-Sabit akım gösterge ışığı, sabit akım olduğunda parlak (kırmızı);

Çıkışta durum göstergesi (yeşil);

3.4. Giriş ve çıkış portları

Giriş tarafı - sol taraf, USB erkek kafası, microUSB ve ped giriş olarak seçilir;

Çıkış - sağ taraf, çıkış olarak mavi 2P terminal.

4. Doğruluk kalibrasyon yöntemi:

Çıkış voltajı kalibrasyonu-Dijital tüp her zaman voltajı görüntülediğinde, serbest bırakmak için" seç " düğmesini 3 saniyeden fazla basılı tutun, dijital tüp yanıp söner, "seç" düğmesine kısa basın, voltaj değeri bir birim artar, "açma/kapama" düğmesine kısa basın voltaj değeri bir birim azalır.Çıkış voltajı düşük olduğunda, değer değişikliğinin 0.1 V olduğunu görmek birkaç kez sürebilir.Kalibrasyon modunu serbest bırakmak için “SEÇ” düğmesini 3 saniyeden fazla basılı tutun.

Etiketler: vitoos güç kaynakları, kedi evi 611, yönlendirici açık rs, yönlendirici tp dokunmatik, mukavele yönlendirici, 110mm fan 18 v, selectible güç kaynağı, güç bankası x tar, 5 v fiş 3a, yönlendirici yüksek iletim gücü

Ürün özellikleri

Model Numarası ZK-DP2
Çıkış gerilimi 0.5-30 V
Uygulama Enstrümantasyon
Koruma kısa devre yaptırmak
Kaynak Anakara Çin
Dönem DC
Ağırlık 30g

2 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-10-21

    İyi çalışıyor. Telsiz şarj oluyor.

  2. Anonymous 2022-08-21

    Doğru olan şey ortaya çıktı, elinizin altında olması, hızlı bir şekilde ayarlanması uygun.

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler