Küpeler

Elf Kulaklar Küpe Hiçbir Kulak Deliği kulak klipsi Retro İçi Boş Klip Küpe Kadınlar İçin Moda Etnik Tarzı Cadılar Bayramı Takı 1 adet

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺26.29

Normal fiyat: ₺37.48

Renk
sku:
  • i180077
Tanım

Ürün Açıklaması

[xlmodel] - [özel] - [53495] Açıklama

Elf Kulaklar Küpe Hiçbir Kulak Deliği kulak klipsi Retro İçi Boş Klip Küpe Kadınlar İçin Moda Etnik Tarzı Cadılar Bayramı Takı 1 adet

Tanım:

Malzeme: alaşım

Renk: gösterildiği gibi

Boyutu: gösterildiği gibi

Not:

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar renkleri farklı şekillerde görüntüler ve gerçek proje renkleri aşağıdaki resimden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen boyutu dikkate almayın.Bazen ölçek tarif ettiğimizden daha dar olabilir.Çin genellikle Avrupa ve Amerika'dan daha küçüktür.Bu nedenle, lütfen 1-3 cm'lik bir mesafe bırakın.

3. Boyutu seçerken herhangi bir zorlukla karşılaşırsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size bazı önerilerde bulunacağız, ancak yalnızca referans için.

Karışık satış, renk ve ebat siparişlerini kabul edebiliriz.Sayı ne kadar yüksek olursa, indirim o kadar büyük olur.

Paket şunları içerir:

1 adet kulak kancası

[xlmodel] - [fotoğraf] - [0000] Ürün Fotoğrafları

[xlmodel]-[özel] - [53494] Hizmet

1. Parselimi takip etmeye nasıl devam edebilirim?

Nakliye bilgilerinizi takip numaranızla birlikte aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz,www.17track.net/en (tarayıcıya kopyalayın).

2. Toptan ve damla nakliye hem karşılandı.Toptan satış için, sipariş etmek istediğiniz miktara göre indirim veya ücretsiz teslimat sunacağız.Bizi üçüncü tarafınıza atamak isterseniz, doğrudan müşterinize kargo gönderebiliriz.Lütfen emin olun ve bize güvenin, hakkımızda herhangi bir bilgi bırakmayacağız.) Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız. 3. Boyutla ilgili herhangi bir sorun var mı?Lütfen kesinlikle satın almak için ölçüm yöntemimize göre. 4. Daha fazla bilgi için lütfen Idemobilya.com.tr mesajıyla bizimle iletişime geçin.

Etiketler: eren küpe, çanta bulgari, nyn küpe, swet kulak halkaları, ol earing'in, likee kulak halkası, tanımsız pantolon, elf aksesuarları kulaklar, mor küpe estetiği, kulak yarasası

Ürün özellikleri

Kaynak Anakara Çin
Metal Türü Demir alaşımı
Tarz modaya uygun
Malzeme Maden
Şekil \ desen peri
Cinsiyet kadınlar
Model Numarası kulak klipsi
Öğe Türü Küpeler
Listeleme yılı / sezonu Yaz 2021
Paketleme Bağımsız Paketleme
Küpe Tipi Klipsli Küpeler
İnce veya Moda Moda
Marka Adı KOKOTİNA

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler