Araçlar

Basınçlı Yıkama Döner Turbo Nozulu, Tuğla Betonu Temizlemek için 1/4 İnç Hızlı Bağlantılı 4.0 Delikli

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺280.46

Normal fiyat: ₺445.13

Renk
sku:
  • i172097
Tanım

Ürün Açıklaması

[Profesyonel Temizlik] 360 ° Dönen Turbo Nozul, güçlü bir darbe ve püskürtme deseni üretmek için merkezkaç kuvveti kullanır. 3000 PSİ çalışma basıncı ve 4.0 GPM su akışı, gerçek hızlı ve güçlü temiz çalışma sağlar.Çoğu marka, yoğun bir temizlik için 1/4 inç basınçlı yıkama çubuğuna bağlanır.

[Yüksek kaliteli Malzeme]Tüm pirinç ve paslanmaz çelik konstrüksiyona sahip Basınçlı Yıkama Döner Turbo Nozulu.İç kısım, korozyon direncini artıran ve uzun ömürlü bir aksesuar sağlayan yüksek mukavemetli dövme pirinç gövde ile birlikte seramik çekirdekten yapılmıştır.

[Geniş Uygulanabilirlik]Basınçlı Yıkama Döner Nozulu, yüksek basınçlı temizleyicinin çoğunda kullanılabilir.Pas temizleme, metal veya plastik tank temizleme, tekne temizleme, kirli garaj zeminlerini temizleme, ahşap dış cephe boyasını sıyırma ve otoyol ve inşaat ekipmanlarından çamur ve kili temizleme için idealdir.

[Zamandan Tasarruf]Bu Güç Yıkayıcı Turbo Nozulu, 0°akışın dönme hareketini ve geniş açılı püskürtme modelini kullanarak temizleme süresini azaltmaya yardımcı olur.Geleneksel fan jet nozullarına göre %200 temizleme verimliliği sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

[Sıcak ipuçları]Sızıntıyı önlemek için kurulumdan önce biraz PTFE bant sarın, pense kullanın sıkın

boyutu: 9. 80x5.31x5. 21 cm

Malzeme: plastik

renk: Siyah

Paket içeriği:

1 x Meme

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Sevgili müşteri, büyük miktarlarda satın almak istiyorsanız, lütfen bize ulaşın, başka bir tercihli fiyat sunacağız.

Ürün özellikleri

Sertifika Hiçbiri
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler