El ve Elektrikli Alet Aksesuarları

1/4 inç 50mm Altıgen Şaft Hızlı değişim Adaptörleri Elektrikli Matkaplar için Kaplin Matkap Ucu Güverte Bina Elektrikli El Aletleri

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺16.04

Normal fiyat: ₺24.43

Renk
sku:
  • i140913
Tanım

Ürün Açıklaması

50mm 6.35 mm Altıgen Şaft Hızlı Bağlantı için 1/4 inç İç Altıgen Kendinden Kilitleme Biyel Matkap Ucu Tutucu Chuck Hızlı Adaptörler Güverte Bina Elektrikli El Aletleri

Özellik:

Yüksek kaliteli Malzemeler: Yüksek kaliteli karbon çeliğinden yapılmış, görevleri hızlı bir şekilde değiştirmek ve sorunsuz çalışmaya devam etmek için günlük kullanımla dayanıklılık ve destek sağlayabilir.

Kaymaz Yuvarlak Sap: Rahat büyük küresel kavrama, kaymaz tasarım, daha rahat tek elle kullanım, aşağı basın, bir saniyede hızlı değiştirme gerçekleştirerek ejeksiyon ucunu serbest bırakabilir.

Bağlantı Vidası Çıkarıcı: Tek başlı vidalı aspiratörler hızlı bir şekilde bağlanabilir.Çift başlı vidalı aspiratörler sadece 0-3 uygulanabilir specifications.No. 6,3 mm'nin karşı tarafının çapını aşan 4 çıkarıcı takılamaz.

Evrensel 1/4 Altıgen Sap: Hızlı işlev görmeden elektrikli matkap aynalarına kenetlemek için uygundur.Mandrenin sıkma çapının 6,3 mm'den büyük olması gerekir.Bağlantı stabil olduktan sonra, elektrikli alet aksesuarlarını altıgen bir tutamak ile hızlı bir şekilde değiştirmek uygundur.

Geniş uygulama yelpazesi: Bu hızlı konektör, şarj edilebilir matkaplar, elektrikli matkaplar ve elektrikli el aletleri için kullanılabilir.Güverte yapımı, ahşap çerçeveleme, kontrplak alt zemin montajı, bina kasaları ve daha fazlası için kullanın.

Bu hızlı değişim konektörü manyetik olmayan, yerleşik sabit kilit ve yüksek verimli yaydır.

Belirleme:

Malzeme: Metal

Boyut: 50x23mm / 1. 97x0. 91in

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2mm ölçüm sapmasına izin verin.

1 X Hızlı Adaptör Konnektörü

Etiketler: 90 derece matkap adaptörü, hızlı değişim bağlantı uçları

Ürün özellikleri

Boyut Size
Kendin Yap Malzemeleri Metal işleme
Malzeme Maden
Sertifika Hiçbiri
Model Numarası Altıgen
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler