Kadın Çantaları

Fonksiyonel Taktik Göğüs Çantası Kadın Moda Mermi Hip Hop Yelek Streetwear Çanta Bel Paketi Unisex Açık Göğüs Rig Çanta Çanta

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺259.77

Normal fiyat: ₺432.82

Renk
sku:
  • i125333
Tanım

Ürün Açıklaması

Özellikler:

100 % brand new ve yüksek kalite

Malzeme: Naylon

Stil tipi: Yeni fonksiyonel takım göğüs taktik çanta unisex sokak hip hop çantası

Ayarlanabilir omuz askısı

Boyut: 28X3X19cm

Paket: 1 adet, (resimlerdeki diğer aksesuarlar dahil değildir.)

Farklı partiler nedeniyle, torbanın astarı farklı olabilir.Moda tasarımcısı ve iyi fiyat, lütfen satın aldığınızdan emin olun. ( Tüm resimler gerçek fotoğraflardır.Ancak farklı ışık ve monitör ayarı nedeniyle, küçük renk farkı olabilir.Ölçüm yöntemi farklı, 1-3 cm(0.4-1.2 inç) hata, norma olduğunu Anlayışınız için teşekkür ederiz. )

Lütfen dikkatlice okuyunuz

1.Lütfen satın almadan önce boyut grafiğimizi okuyun.

2.Ödemeden önce.Lütfen adresin doğru ve eksiksiz olduğunu kontrol edin.Lütfen alıcının adının tam adını doldurun.

3.Brezilya Postası, alıcı tarafından ödenen paket başına 3,50 ABD Doları tutarında bir taşıma ücreti alır.

4.Farklı ölçüm yöntemi, Konum ve kumaş gerdirme nedeniyle, veriler 1-2 cm'lik bir sapmaya sahip olacaktır .Boyut grafik sadece referans içindir.

5.Farklı bilgisayar ekranı arasında renk farkı olabilir , belirli ayni hakim lütfen.

6.Birim dönüşüm bakınız: 1 İNÇ = 2.54 CM VEYA 1 CM=0.39 İNÇ

Lütfen satın almadan önce dikkatlice okuyunuz.

1, bir Rus alıcı iseniz ,lütfen sipariş vermeden önce siparişinize doğru alıcının tam adını(üç parça) doldurun,değilse postane paketinizi geri dönecektir.ve tam adı olmadan sipariş için herhangi bir geri ödeme kabul etmeyeceğiz.

2,Eğer bir alıcı iseniz acilen öğenize ihtiyacınız varsa, sabırla çin sonrası hava posta paketini bekleyemezseniz, Pls ekspres yolu seçin,eğer çin sonrası hava posta seçtiyseniz,ulaşımda gecikme olduğunda, Pls herhangi bir geri ödeme veya anlaşmazlık kabul etmeyin, ama biz nazik istiyorum siparişinizin işlem sürelerini uzatmanıza yardımcı olmak için.

3.Düzenli bir alıcıysanız ve siparişiniz için bize 5 yıldız ve olumlu geribildirim verirseniz,mağazamıza yeni sipariş verdiğinizde,yeni siparişinize mesaj gönderebilir ve bize son sipariş numaranızı verebilirsiniz .size bir hediye veya indirim vermeye hazırız.

4.Tüm mallar mevcuttur,ödedikten sonra,genellikle takip numaranızı 1-2 iş günü vereceğiz ve parselinizi 2-4 iş günü içinde göndereceğiz,Paket gönderildikten sonra,bizim tarafımızdan kontrol edemez, son derece uluslararası nakliyeye bağlıdır ,içtenlikle anlayabileceğinizi ve sabırla bekleyebileceğinizi umuyoruz ,eğer parsel gönderilirse, parselinizi gönderdikten sonra, parselinizi gönderdikten sonra, parselinizi gönderdikten sonra, parselinizi gönderdikten sonra, parselinizi gönderdikten sonra, parselinizi gönderdikten sonra, parselinizi gönderdikten sonra, parselinizi gönderdikten sonra, parselinizi gönderdikten sonra, parselinizi gönderdikten sonra biraz gecikme var, size yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız, bize bildirin

Etiketler: taktik göğüs çantası, teçhizat, Kese, kadınlar için bel çantası, ölümsüz göğüs çantası, göğüs teçhizat çantası

Ürün özellikleri

Boyut 28*3*19cm
Ana Malzeme naylon
Tarz Hip-hop, Moda hip hop
Malzeme Bileşimi naylon
Öğe Türü Bel Paketleri
Desen Düz Renk
Kayış Bırak 50cm
Malzeme naylon
isim hip-hop göğüs çantası
Desen Türü Katı
Kaynak Anakara Çin
Şekil Yastık
Cinsiyet Üniseks
Model Numarası 69
Marka Adı LXHYSJ'NIN sohbeti
Menşe Yeri O BEİ Eyaleti, O BEİ Eyaleti
Ürün Uzunluğu 28cm

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler