Cep Telefonu Parçaları

Orijinal Infinix Sıcak 11s X6812 lcd ekran dokunmatik ekran digitizer Değiştirme

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺496.22

Renk
sku:
  • i123366
Tanım

Ürün Açıklaması

Alıcının satınalma siparişi;

1. Bu ürün sadece referans içindir.Ayrıntılar için lütfen satıcıya danışın.Ürünlerimizi satın almadan önce, lütfen cep telefonunuzla ilgili bir sorun olmadığını ve ürünlerimizi satın alabilmeniz için yalnızca ekranın hasar gördüğünü onaylayın.

2. Tüm ürünlerimiz göndermeden önce ekran dokunuşu, parlaklık ve ekran kusurları açısından titizlikle test edilmiştir.Malları yalnızca ürünle ilgili herhangi bir sorun yoksa müşteriye teslim edebiliriz.

3. Kurulumdan önce test yapılmalıdır.Testten sonra kurulum ekranında herhangi bir sorun yoktur.Kurulumdan sonra hasar meydana gelirse, değiştirme işleminin iadesini vermeyeceğiz, alıcı kaybı taşımalıdır.

4. Mağazanın ekran garanti süresi 180 gündür, ekran kullanımdan sonra görünür; Dokunma duyarlı değildir, dokunma duyarlı değildir, ekran çöker, ekran kartı kötüdür, alıcı ekranı garanti için satıcıya iade edebilir.Kurulumdan sonra hasar, insan yapımı hasar, seri çekim ekranı, bölünmüş ekran, siyah ekran, çiçek ekranı, sızıntı, kırık ekran, ekran ağı ve diğer kusurların garanti kapsamı dahilinde değildir.Değişim ve geri ödeme işlemlerini desteklemiyoruz.

Etiketler: LCD, sayısallaştırıcı meclisi, Yedek parçaları onarın, ınfinix sıcak 11play, ınfinix sıcak 12i ekran değiştirme

Ürün özellikleri

Garanti 180 gün
Uyumlu Marka Infinix'in
Ekran Boyutu 6.78 " inç
Sertifika Hiçbiri
Model Numarası Infinix için Sıcak 11 s X6812
Ekran Çözünürlüğü 2160*1080
Gönderi tarihi 1-3 gün
Kaynak Anakara Çin
Renk Siyah
Malzeme FM
Tip LCD ve Dokunmatik Ekran Digitizer
Marka Adı KekeMia
Dokunmatik Ekran Tipi Kapasitif Ekran
Ekran 3.5"
LCD Kiti Evet
QC %100 Sıkı test teslimatı

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2023-01-02

    çok üst

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler