Küpeler

Sevimli Kuş Akrilik Papağan Damla Küpe Punk Parti Tarzı Hip Hop Hayvan Kuş Papağan Küpe Kadınlar İçin moda takı New2019

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺25.92

Normal fiyat: ₺51.84

Renk
sku:
  • i99330
Tanım

Ürün Açıklaması

1.tüm öğelerimizi çin post kayıtlı posta/ePacket/çin post olağan küçük paket/DHL ile 48 saat içinde dünya çapında gönderiyoruz Nakliye yolu, siparişinizin toplam parasına bağlıdır Varsayılan ekspres 2. Bazen sıkı özel Muayene nedeniyle 4-7 hafta kadar sürebilir. 3. Servis transıt süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir. 4.Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir. 5.Gönderiye gönderildikten sonra (alıcının mal almasını beklediğini göster), artık adresi değiştiremeyiz, bu yüzden lütfen önce adresi kontrol edin. 6.Eğer ödeme itibaren 60 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz bir cevap ile en kısa sürede size geri alacak.Amacımız müşteri memnuniyeti!

1) Ürünler açıklama ile aynı değilse veya nakliye sırasında kırılmışsa.Lütfen 7 gün içinde bizimle iletişime geçin ve bir fotoğraf çekin, parayı size yeniden göndereceğiz veya iade edeceğiz. 2) Herhangi bir nedenle, öğelerden memnun değilseniz, öğenizi aldıktan sonra 7 gün içinde iade ve değişim kabul ediyoruz ve nakliye ücretini ödemeniz gerekiyor 3) Idemobilya.com.tr veya Trademanger tarafından bu siparişin altında bize bir mesaj bırakarak bizimle iletişime geçebilirsiniz, size cevap vereceğiz. en kısa zamanda

Tüm mücevherler OPP torbalarla dikkatlice paketlenecek ve bir zarf içinde size gönderilecektir.

Herhangi bir öneri ve sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten veya bize e-posta göndermekten çekinmeyin!Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen bana iyi bir geri bildirim verin ve giydiğinizde fotoğrafınızı ekleyin.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Size hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız!

Hangi sorunlarla karşılaşırsanız karşılaşın, lütfen önce bizimle iletişime geçtiğinizden emin olun.Hiçbir şeyin iletişimden daha önemli olmadığına inanıyorum.İletişim herhangi bir sorunu çözebilir.

Etiketler: eren küpe, unicorn panda küpe, şık hip hop takı, kawaii köpekbalığı küpe, motor ücretsiz kargo, zara kuş küpe, akrilik küpe ray, grunge keçi küpeleri, papağan levrek küpe, yaprak kuş küpe

Ürün özellikleri

Şekil \ desen Geometrik
İnce veya Moda Moda
Tarz Sevimli / Romantik
Malzeme Akrilik
Cinsiyet kadınlar
Marka Adı YAOLOGE
Model Numarası E251
Öğe Türü Küpeler
Kaynak Anakara Çin
Küpe Tipi Damla Küpe
Metal Türü Bakır Alaşımı

2 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-09-10

    Güzel küpeler! Çabuk gel! Teşekkürler! Tavsiye ederim!!!

  2. Anonymous 2022-11-12

    güvenli.çok hoş. hızlı teslimat.

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler