Cep Telefonu Parçaları

10 Adet / grup, arka Cam Arka Kapak Moto Bir G6 G7 Artı Oyun Güç Pil Kapı Konut Pil Arka Kapak

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺281.40

Normal fiyat: ₺327.27

Renk
sku:
  • i79663
Tanım

Ürün Açıklaması

Yeni arka Pil Kapağı İle yapıştırıcı Sticker Moto Bir G6 G7 Artı Oyun Güç Yedek Parçalar

Ürün detayı:

1.Her parça gemiden önce özel aletler veya ana panolarla test edilmiştir.

2.Tüm cep telefonu parçaları ayrı ayrı paketlenir ve güvenliği sağlamak için köpük kutularla birlikte anti-statik torbalarda paketlenir.

3.Stoklarımızda bulunan ürün ve hızlı teslimatı sağlamak.

4 .Ürün lojistiğinin en son bilgilerini size güncelleyeceğiz ve Çin pazarındaki cep telefonu yedek parçalarının en son bilgilerini sizinle paylaşacağız.

5.Ürün resmi detayları:

Ödeme:

Sevgili alıcı, Sipariş verdiğinizde, lütfen bir nakliye yöntemi seçin.Çin Post olağan küçük paket artı ücretsiz teslimat, öğeler Çin'den ayrıldıktan sonra takip edilemez.Kabul edilebilir değilse, Idemobilya.com.tr standart ulaşım seçiniz veya

E-paket ve diğer nakliye yöntemleri, ancak nakliye için ödeme yapmanız gerekir.Ödemeniz tamamlandıktan sonra malları 1-2 iş günü içinde göndereceğiz ve lütfen sipariş verdikten sonra iletişim adınızı,adresinizi,posta kodunuzu ve telefon numaranızı dikkatlice onaylayın,bu da malları zamanında almanıza yardımcı olacaktır.

Servis sonrası:

1.Malları aldığınızda herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bir anlaşmazlık açmayın.Lütfen hemen bizimle iletişime geçin ve sorunu çözmenize yardımcı olacağız.

2.Çin Post genel paket artı, çin Post kayıtlı hava posta ve Idemobilya.com.tr standart nakliye için teslim süresi 16-35 çalışma olduğunu lütfen unutmayın days.In tatiller, politika düzenlemeleri, gümrükler ve uzak bölgeler gibi özel durumlarda teslimat süresi gecikecektir.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

3.Idemobilya.com.tr'in koruma süresi 60 gündür (birkaç ülkede/bölgede 90 gün).Koruma süresi sona ermek üzereyse ve malları almadıysanız, lütfen benimle iletişime geçin, size üç şekilde yardımcı olacağım:

a. Koruma süresini uzatın; b. Malları yeniden gönderin; c.Geri ödeme.

Geri bildirim:

Malları aldığınızda ve memnun kaldığınızda,lütfen bize beş yıldızlı övgü verin, işbirliğiniz için teşekkür ederiz.

Nakliye yöntemleri:

Etiketler: konut arka kapak kılıf, k20 pro arka kabuk, moto x4'ün, motorola bir eylem pil, redmi note 8 arka cam değiştirme

Ürün özellikleri

1.Pil Arka Kapak Moto One için
Marka Adı New625
Model Numarası Moto için Bir G6 G7 Artı Oyun Güç
Dizayn bar
Malzeme bardak
Kaynak Anakara Çin
Uyumlu Marka MOTOROLA'NIN

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler