iç parçalar

Evrensel Araba Dikiz Aynası Geniş Açı Clip-on Dışbükey Kavisli Ayna Büyük Görüş İç dikiz aynası Arabalar için SUV Kamyon

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺235.71

Normal fiyat: ₺589.46

Renk
sku:
  • i57417
Tanım

Ürün Açıklaması

Bu öğe hakkında

Bu öğe hakkında Malzeme: Bu dikiz aynası, kör noktaları azaltmaya ve güvenli bir şekilde sürmeye yardımcı olan üç katlı bir tasarıma sahip, çoğu otomobil için uygun yüksek kaliteli camdan yapılmıştır.

Büyük görüş alanı boyutu: boyutu: 38.4*8*3.4 cm / 15. 1x3.1x1.3 inç.Kavisli yüzey tasarımı ile görüş alanı daha geniştir ve görüntü nettir.Sıradan modellerle karşılaştırıldığında, görüş alanı %90 - %130 artırılabilir ve daha fazla ayrıntı yakalayabilirsiniz.

Ayarlanabilir açı: Her iki taraftaki küçük aynalar çıkarılabilir ve her iki taraftaki görüş alanını genişletmek ve görüş alanındaki kör noktalar sorununu çözmeye yardımcı olmak için açı ihtiyaçlarınıza göre ayarlanabilir.

Yüksek Güvenlik: Sıradan modellerle karşılaştırıldığında, bu üç katlı dikiz aynası daha güvenlidir, kırık camın çerçeveden uçmasını ve size ve yolcularınıza zarar vermesini önler.

Uygulanabilir modeller: Çeşitli modellerle uyumlu, kurulumu kolay, kendi dikiz aynası ile herhangi bir araca monte edilebilir.

Etiketler: araba dikiz aynası geniş açı klipsli, araba için dikiz aynası, araba aynası, dikiz aynası, büyük dikiz aynası, araba aksesuarları

Ürün özellikleri

özellik Araba Kamyon Van geniş bir
Model Adı Tüm arabalar için evrensel uyum
Kaynak Anakara Çin
Öğe Türü İç aynalar
Malzeme Türü Cam + ABS

2 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-11-23

    Bu bir kombinasyon emri. Yazıyorlar. ama olmayacak. Bu geldi.

  2. Anonymous 2022-12-21

    harika Ürün

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler