El ve Elektrikli Alet Aksesuarları

8pcsor10pcs Seti 3/4/5/6/7/8/9 / 10mm Katı Alaşım Ucu Sds Artı Yuvarlak Şaft 4 İçi Boş Çekiç matkap uçları Kullanarak Ev Dıy Dekorasyon İçin

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺91.19

Normal fiyat: ₺112.63

Renk
sku:
  • i52269
Tanım

Ürün Açıklaması

Ürün açıklaması:

8 adet/takım inşaat matkap olarak da bilinen elektrikli çekiç matkap, darbeli matkap ucu

Paket inculdes:

1)8 adet / takım: 3/4/5/6/7/8/9 / 10mm

2)10 adet / takım:3/4/5/5. 5/6/6. 5/7/8/9 / 10mm

ADET: 8 ADET / takım veya 10 ADET / takım

Tutamak: SDS plus yuvarlak tutamak iki çukur iki oluk yuvarlak tutamak olarak adlandırılır

Özellikler: uzunluk 150 mm'den az veya eşittir uzun kuyu boyutu 416mm Malzeme: matkap gövdesi 40Cr kafa YG8 serisi alaşım Matkap gövdesi sertliği: HRC48 52 Kullanım: yuvarlak sap arayüzüne monte edilmiştir beton, taş, tuğla gövdede çekiç delme işlemi gerçekleştirir, bina, su ve elektrik tesisatı, ev dekorasyon, modern DIY gerekli araçları.İlgili Ürünler:

Ürünler Göster

İş gösterisi:

Sevkiyat

Ödeme temizlendikten sonra tüm öğeler Çin post veya Hong Kong(veya Singapur) hava posta ile 3 iş günü içinde gönderilecektir.Öğeler 10-40 iş günü içinde gelecek.

Gümrük vergisi, ülkenizdeki bir vatandaşın yükümlülüğü ve yükümlülüğüdür, bu nedenle alıcı, yapılan herhangi bir vergi ve gümrük vergisinden sorumlu olmalıdır.Örneğin, bazı ülkelerde Lazer İşaretçi kabul edilemez.Bu nedenle, lütfen satın almadan önce yerel gümrük politikanızı dikkatlice iki kez kontrol edin.Veya, biz herhangi bir arıza teslimat ile ilgili hedef gümrük sorunu sorumlu olmayacaktır.

Ödeme

Sadece Alipay'i kabul ediyoruz.

Biz sadece adresinize öğeyi gemi (Eğer Rus alıcılar tam adı bildiriniz. ).

Ödeme, satın alma tarihinden itibaren 3 gün içinde alınmalıdır.

Herhangi bir özel isteğiniz varsa (renk/boyut) ödeme yaparken lütfen not bırakın.

Siparişler anında işlenecek ve normalde aynı gün içinde gönderilecektir, bu nedenle sipariş vermeden önce veya sonra herhangi bir E-posta/mesaj notu kabul etmiyoruz.

Garanti ve İadeler

Sattığımız tüm ürünler yeni ve doğru, teslimattan önce test edildi .İmzaladığınızda lütfen paketi dikkatlice kontrol edin.

Siparişinizle ilgili herhangi bir sorunuz veya sorununuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin-bunları sizin için çözeceğiz.Beş yıldızlı hizmeti hedefliyoruz ve mutlu olmanızı istiyoruz-dönem.

30 gün içinde öğe almadıysanız lütfen bize e-posta veya TradeManager ile iletişime geçin , postane ile kontrol edeceğiz ve ardından eksik öğeyi yeniden göndereceğiz veya iade edeceğiz.

1 Aylık ücretsiz değiştirme sunuyoruz.Alıcılar, ürünü aldıktan sonraki 15 gün içinde değiştirme talebinde bulunabilirler.Alıcı ürünü orijinal koşullarda bize iade etmeli ve iade için nakliye masraflarını karşılamalıdır.

Lütfen dikkat: Ön ödemeli iade etiketleri vermiyoruz.Tüm iadeler, tüm ambalaj malzemeleri sağlam olacak şekilde orijinal kartonlarında olmalıdır.Tüm iadeler müşteri tarafından ön ödemeli ve sigortalı olarak gönderilmelidir.

Teslimatta reddedilen siparişler, iade ücreti, nakliye ücretlerimiz ve %25 stok ücreti dahil olmak üzere yukarıda listelenen tüm geçerli ücretler üzerinden değerlendirilecektir.

GERİ BİLDİRİM VE BİZE ULAŞIN

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen haftada 6 Gün, günde 12 saat servis uzmanlarımıza e-posta göndermekten çekinmeyin.

Biz en kısa sürede size cevap verecektir.24 Saat içinde yanıt yoksa (iş günü), lütfen posta kutunuzdaki spam'i kontrol edin.

Biz büyük ölçüde OLUMLU geribildirim için teşekkür ederiz.Lütfen yardım istemeden olumsuz geribildirim bırakmayın.

Amacımız Üst Düzey Müşteri Hizmetleri sunmaktır, normalde bu yüzden herhangi bir sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

30 gün içinde öğe almadıysanız lütfen olumsuz veya nötr geribildirim bırakmayın , çünkü nakliye süresinden defalarca bahsettik.

Etiketler: matkap fırçası 110mm, cıvata sds, sistem teşhisi sds, tekerlek 112 110mm, fırçalar mlota sds, tekerlek 110mm, tekerlek 1 10mm 110mm, 3 adet sds vidası, el aletleri sds, Tekerlekler 110mm

Ürün özellikleri

Malzeme Tungsten Karbür
Kaynak Anakara Çin
Tip Çekirdek Matkap Ucu
öğe Karbür uçlu darbeli matkap uçları
Boyut 3-10mm
Marka Adı FUDO'NUN
ADET 8 adet
Kullanmak Duvar Sondajı
Sertifika Hiçbiri
Model Numarası VD-EH3-12DB8ADET
Kendin Yap Malzemeleri Döşeme
Uzunluk 85-110mm

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler