Ev Depolama ve Organizasyon

14 Cep dokulu şapka Organizatör Raf Ballcap Ekran Tutucu Beyzbol Organizatör Depolama Asılı Çanta İçin Duvar Veya Kapı J2K3

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺37.30

Normal fiyat: ₺64.15

Renk
sku:
  • i499445
Tanım

Ürün Açıklaması

Tanım:

Malzeme: keçe

Boyutu:yaklaşık 130 * 46 cm(50.7*17.94 in)

Renk: gri

Özellikler:

1.Dağınık şapkaları düzgün bir şekilde düzenlenmiş tutmak için düzgün bir şekilde düzenlenmiş çift hat,şapkayı bulmanız için uygun want.It şapkanızı düzenlemek için mükemmel bir çözümdür.

2.It yer kaplamaz.Bu asılan saklama çantası kapıya, duvara, dolaba veya herhangi bir yere asılabilir alan kullanımını en üst düzeye çıkarın.

3.Şapka saklama çantası, odadan çıkmadan odayı temiz ve düzenli tutabilir. space.It şapkaları seven arkadaşlar için mükemmel bir hediye.

4.Ürünler veya satış sonrası servis hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Her zaman destek ve tavsiye arıyoruz!

not

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar renkleri farklı gösterir, gerçek öğenin rengi aşağıdaki resimlerden biraz değişebilir.

2. Boyutu seçmekte zorlanıyorsanız, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size bazı önerilerde bulunacağız, ancak bu sadece referans içindir.

3.Karışık ürün,Renk ve Ebat Siparişini kabul edebiliriz.Daha fazla miktar, daha fazla indirim.

Paket şunlardır:

1 adet * kapak vitrin rafı

merhaba çocuklar, mağazamı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim.Mallar hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz .İyi günler!

Etiketler: şapka organizatör raf ballcap ekran, kapak depolama, şapka yıkama kafesi, şapka organizatörü, şapka rafı, dekor için duvar standı

Ürün özellikleri

Malzeme diğer
Kurulum türü Duvar Monte Türü
Kullanmak Ceket ve Şapka
Tip Depolama Tutucular ve Raflar
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler