Güzellik ve Sağlık

Kendinden ısıtma sırt Desteği bel kuşağı manyetik ısıtma düzeltici terapi Kemeri sırt postür düzeltici omurga Geri Lomber Kemer

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺161.49

Normal fiyat: ₺358.79

Renk
sku:
  • i217417
Tanım

Ürün Açıklaması

Not:

108 adet Mıknatıs versiyonu Ücretsiz Boyunluk ile.

108 adet Mıknatıslar Kendinden ısıtma Sırt Desteği bel kuşağı Manyetik ısıtma Düzeltici Terapi Kemeri sırt postür düzeltici Omurga Sırt Bel Kemeri

Özellikler

1.Dahili 108 adet mıknatıs ve nano kızılötesi termal akupunktur nokta matrisi, uzun süreli etki ile ısıyı hızlı bir şekilde serbest bırakacak, kan akışını iyileştirmeye ve kas yorgunluğunu gidermek ve eklem ve sırt problemleriyle ilişkili ağrıyı hafifletmek için kan dolaşımını teşvik etmeye etkili bir şekilde yardımcı olacaktır.

2.Sağlam yapıda çıkarılabilir 5 adet sert ABS şekillendirme plakası, iyi bir duruşu korumak ve vücut zayıflaması üzerinde bazı etkiler elde etmek için güçlü sabitleme ve güvenilir destek ile bel omurganız için basıncı eşit bir şekilde dağıtmaya yardımcı olacaktır.

3.12 adet kendinden ısıtmalı mıknatıs içeren bağımsız bir boyun askısı ile gelin, giyip giymeyeceğinizi seçmekte özgürsünüz, sıcak kumaş boyun bakımını daha da artırabilir.

4.Yüksek kaliteli nefes alabilen ve yumuşak kumaş, her mevsim uzun süre kullanım için rahat ve cilt dostu, cildinizde tahrişe neden olmaz.

5.Ayarlanabilir cırt cırt tipi bağlantı elemanı kayışları, taleplerinize göre sıkılığı serbest bırakmak/kapatmak ve ayarlamak için hızlı, 3 boyut varyasyonu çoğu kullanıcıya özel uyum ile yaygın olarak uyabilir.

6.Uyku kalitenizi ve vücut sağlığınızı iyileştirmek için kullanılabilir, bilgisayardan önce uzun süre çalışan, yanlış pozisyonda uyuyan, boyun ve omuz yorgunluğu ve servikal sertlikten muzdarip insanlar için uygundur.

Özellikler

Malzeme: Nefes Kumaş, Mıknatıslar

Renk: Siyah

Boyut: M / L / XL (İsteğe bağlı)

Boyut Bel Çevresi Ağırlık Öner

M 53-83 cm 45.0-57.5 kg

L 60-97 cm 57.5-70.0 kg

XL 99-112 cm 70.0-90.0 kg

Etiketler: Sırt postür düzeltici, Sırt Desteği, bel desteği, Ayraç

Ürün özellikleri

Seçenek 108 adet mıknatıslar
Marka Adı HEONYİRRY
Uygulama geri
Model Numarası Diş Telleri ve Destekler
Etki Hastalıktan Ağrıyı Serbest Bırakın
Malzeme Kompozit Malzeme
Öğe Türü Diş Telleri ve Destekler
Kaynak Anakara Çin
Parça Sayısı Bir Birim

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-08-27

    Mal sipariş boyutu XL. mal geldi, boyut m

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler