Güzellik ve Sağlık

Makyaj aynası Üç Katlı 360 Derece Asılı Ayna Tam Görünüm Yüksekliği Uzatın Banyo Üç katlı Ayna Adam Saç Kendinden Kesim Tıraş

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺636.27

Normal fiyat: ₺1 060.32

Renk
sku:
  • i182278
Tanım

Ürün Açıklaması

Ayarlanabilir ve taşınabilir 3 Yollu Ayna Üç Katlı Ayna Kendinden Saç Kesme Ve Şekillendirme DIY Saç Kesimi Aracı Güzellik Araçları Gerçek Cam

Ürün satış noktası:

1.360 Derece Görüş-Saç kesimi hiç bu kadar kolay olmamıştı.Üçlü aynamız sayesinde başınızın her açısını rahatça görebilir ve her seferinde mükemmel saç kesimini elde edebilirsiniz.

2.Zamandan ve paradan tasarruf edin: salon gezileri zaman alıcı ve pahalıdır.Artık kendi saçınızı dakikalar içinde evde kolayca kesebilirsiniz, böylece zamanınızı ve paranızı sevdiğiniz şeyi yaparak geçirebilirsiniz.

3.Gerçek Cam, Sis Yok, Bozulma Yok: Aynalarımız için size her zaman net ve gerçekçi bir yansıma sağlayacak gerçek cam kullanıyoruz.Diğer benzer ürünler genellikle bunun yerine akrilik aynalara sahiptir.

4.DAYANIKLI: Güçlendirilmiş menteşeleri ve geliştirilmiş tasarımı sayesinde üç yollu aynanız güçlü ve dayanıklıdır.

5.Eller serbest, ayarlanabilir ve taşınabilir: Güçlü ayarlanabilir braketleri sayesinde tek ihtiyacınız olan üçlü aynamızı mükemmel yüksekliğe yerleştirmek için bir kapı.Ve bavulunuza kolayca sığar, böylece seyahat ederken bile saç kesiminizi taze tutabilirsiniz.

Tanım:

Boyutu: gösterildiği gibi.

Paket şunlardır:

1 x Üç Katlı Ayna.

Etiketler: kendinden kesimli ayna, 3 yollu ayna led, Banyo Aynaları, üç katlı ayna

Ürün özellikleri

Özellik 3-yüz
Öğe Türü Makyaj Aynası
Marka Adı LURNOFY'NİN
Işık Donanımlı değil
Kaynak Anakara Çin, CN (Kökeni)

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler