Kadın Çantaları

LA FESTIN Lüks Çanta 2021 Yeni Tek Omuz Moda Messenger Tüm Maç Niş Zincir Üst Kolu Küçük Kare Çanta Kadın

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺1 424.14

Normal fiyat: ₺3 956.15

Renk
sku:
  • i12429
Tanım

Ürün Açıklaması

LA ' FESTİN, Fransa'dan bağımsız tasarımcı markası,

Tarafından 2011 yılında kuruldu Mr.La ve Bayan Fei,

Zarif yaşamdan ve bağımsız kadınlardan ilham alıyor.

Retro, modern, estetizm ve romantizmi temel estetik kavramlar olarak alıyoruz,

Orijinal çanta tasarımına yapışır.

Her gün ve Fantezi, Klasik ve Yenilik,

Bu görünüşte çelişkili kavramlar markanın temel taşıdır.

LA ' FESTİN tarafından tasarlanan her çanta her zaman hem sanatsal anlamda hem de uygulanabilirliği göz önünde bulundurur.

Retro ve nostaljik markanın itici gücüdür.

Film filtresinde, LA ' Festin'in her resmi doku ve hikaye dolu.

Sevdiğimiz markanın hiçbir zaman tek bir tarafı yoktur ve hikayemiz düzeltilmeyecektir.

LA ' Festin'in vizyonu sadece çantalar yaratmak değil,

Aynı zamanda ebedi eserler yaratmaya ve modern kadınları öven kişilik “Manifestoları” yaratmaya da atlıyor.Bu ürünün görünümü, renk uyumu ve resimlerinin tümü LA festin'in orijinal tasarımlarıdır ve platform arka planı patent orijinal koruması için başvuruda bulunmuştur.Marka özel Roma sütun donanımı, zarif detay dokusu, donanım eski moda yaldızlı elektrokaplama işlemini benimser, gerçek eski moda hissi geri yükler, marka genlerinin düşük anahtar enjeksiyonu pratik ve dayanıklıdır.Özellikler

Marka adı: La Festın

Menşei: CN

Model numarası: 621315

Ağırlık: 1lb

Çanta yüksekliği: 14 cm / 5.5 in

Derinlik: 6.5 cm / 2.5 inç

Genişlik: 19.5 cm / 7.7 inç

Omuz askısı uzunluğu: 28-52cm/11-20.5 inç Çantanın kare gövdesi olağanüstü bir içeriğe sahipken, mat dokulu inek derisi süper ince bir dokuya sahiptir.Orijinal özel Roma donanımı ve metal zincirler, el taşıma, koltuk altı ve çapraz çapraz gibi farklı taşıma yöntemlerinizi karşılayabilecek bir hiyerarşi ve lüks duygusu katar.Maçın şekli ~ Çanta, mat inek derisi deriden ve ayrıca vurguları olan özelleştirilmiş Roma sütun donanımından yapılmıştır.Üst gövde düşük anahtarlı ve yumuşak bir sırta sahiptir~ işe gidip gelmek için çok uygundur ~ Çanta benzersiz ve yeni gri fasulye yeşilinden yapılmıştır ve sonbahar ve kış kıyafetleriyle eşleşmesi doğrudur~ ve orijinal özelleştirilmiş donanım vurgularla doludur.Her iki taraftaki tutamaklar bu sezon taşınabilir, koltuk altı, çapraz askılı, kolay geçişli olarak tasarlandı.Mimari donanım dekorasyon, ağır zanaat yaldızlı kaplama doku Kumaş: yüksek dereceli bölünmüş inek derisi deriden yapılmıştır.Bölünmüş inek derisi serttir ve çeşitli çantalar oluşturmak için kullanılabilir shapes.It günümüzde deri çantalar için de ana malzemedir.

Not: İkinci katman deri aynı zamanda deri parçalarından birleştirilen ve daha dayanıklı bir şey ekleyen bir tür inek Derisidir.Mağazamız yapılandırılmış çanta yapmayı hedefliyor ve ilk katman deri şekil vermek için çok yumuşak ve yapılandırılmış.Bu nedenle ikinci kat deriyi seçiyoruz.Lütfen dikkat edin.

Memnun kalmazsanız lütfen en kısa sürede bizimle iletişime geçin,en iyi çözümü sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve aramızda zaman farkı olduğu için lütfen bize biraz zaman verin.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

1. Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm'lik bir hata olabilir.

2. Monitörünüze veya cep telefonu ayarlarınıza bağlı olarak renkler gerçek renklerden biraz farklı olabilir.

3. Dikiş ürünü olduğu için kaçınılmaz olarak bazı ekstra iplikler olabilir, lütfen biraz tolerans ve anlayış verin.Sadece makasla kesmek sorun değil.

4. Herhangi bir sorunuz varsa lütfen doğrudan satıcıyla iletişime geçin, tüm endişeleriniz 24 saat içinde ayrıntılı yanıt alınacaktır (tatilde 48-72 saat).

Etiketler: festin çanta deri, kapak huawei la casa peple, killa la kill figürü, tasarımcı çanta whait, erkek koşum takımı tasarımı, festın bayan çanta, çanta peluş la festin, la milano çanta, niş tasarım giyim, draco tasarım çantası

Ürün özellikleri

Tutamak/Kayış Sayısı Tek
Neden Çok yönlü
Model Numarası 621315
İç İç fermuarlı Cebi, İç Bölme
Sertlik zor
Desen Türü Katı
Şekil Kare
Çanta çeşitleri Omuz ve Çanta
Boyut about 19.5*6.5*14 cm
Kapatma Tipi Çile
Ana Malzeme Bölünmüş Deri
Dekorasyon Hiçbiri
Kaynak Anakara Çin
Cinsiyet kadınlar
Çanta Tipi Omuz Çantaları
Astar Malzemesi Polyester
Ağırlık about 483 g
Marka Adı La Festin
Dış Hiçbiri
Tarz Moda
Menşe Yeri GUANG DONG Eyaleti
Öğe Türü Çantalar

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler